Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 16:30

25.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Puklice "B" si v poklidu zastřílely


Branky


0

Puklice "B" táhnou bratři Skotarovi, to se potvrdilo i proti v poslední době ne-dobře hrajícímu Mrákotínu, který si po třetí v řadě připsal na své konto menší debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o svém vítězství rozhodli takřa hned v úvodu zápasu, kdy se dvakrát během pěti minut trefil Skotar Dominik. Hosté zaznamenali čestný úspěch v prvním poločase, kdy se trefil Šalanda. Domácí dále zasypávali hostujícího brankáře a skóre pomalu, ale jistě rostlo. Zápas nakonec končil bez emocí na obouch stranách a Puklice "B" tak potvrdily papírového favorita utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Puklice B
Roman Došek, trenér Puklic "B": O svém vítězství jsme rozhodli hned zkraje zápasu. Mrákotín mě překvapil tím, že nás ničím nepřekvapil. Čekal jsem, že to bude více vyrovnané. Zaslouženě jsme ale vyhráli a máme tři body.




Sestavy


TJ Sokol Puklice B
R. Štěpán [-] - M. Driml [-] (30. F. Kuchyňa [-] ) , V. Hons [-] , K. Kružík [-] , V. Zeman [-] (60. D. Zvěřina [-] ) - T. Skotar [-] , D. Skotar [-] , Z. Vondrák [-] , M. Pauser [-] - J. Kabelka [-] , R. Křišťál [-]


Hráči zápasu: D. Skotar .
Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.