4:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 10:30

22.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sapeli Polná "B" drží stále první místo


Branky


32. J. Szabó , 34. V. Musil , 42. P. Klíma , 59. J. Szabó
0

Gólový apetit, který drží sapelopolenský Szabó přidělil další tři body vedoucímu celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přijeli do Stáje posíleni o tři borce z "A" týmu a domácí se v první půlhodině nedokázali prosadit, i když předvedli několik velmi pěkných kombinací. Ve 32. minutě domácí již vedli, Petr Klíma skvěle narazil míč Szabóvi a jeho přesná placírka k tyči znamenala vedení 1-0. O dvě minuty později unikl po levém křídle výborně hrající Martin Matějíček, jeho šajtle přes celé vápno našla Musila a ten se nemýlil 2-0. Třetí gól padl ve 42. minutě, Szabó uvolnil Klímu, ten obešel i gólmana a z nemožného úhlu vstřelil třetí gól domácích .

Druhá půle byla festivalem neproměněných šancí. Dvakrát se neprosadil Szabó, po něm taktéž dvakrát Musil.V 60. minutě vstřelil čtvrtou branku domácích Szabó a přepustil svůj post Tlačbabovi. Puklický gólman čaroval i nadále, vyrazil dvě dělovky Matějíčka, dorážky Musila atd. V 71. minutě vystřídal Klímu Bratršovský a když spálil dvě šance i on, tak přišel zákonitý trest. V 88. minutě vstřelil čestný úspěch hostí Jiří Kabelka  4-1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sapeli Polná B
Martin Cveček - SAPELI Polná "B": Sapeláci tak opět potvrdili domácí neporazitelnost - zvítězili po jedenácté v řadě. Mrzí však zbytečně laxní zakončení v druhém poločase, ve kterém jsme toho spálili více než by bylo zdrávo. Největším spalovačem dne byl Vláďa Musil.




Sestavy


TJ Sapeli Polná B
J. Babínek [-] - R. Černý [-] , M. Sobotka [-] , L. Slezák [-] , J. Lokvenc [-] - M. Matějíček [-] , J. Matějíček [-] , V. Musil [-] , V. Musil [-] - J. Szabó [-] (60. P. Tlačbaba [-] ) , P. Klíma [-] (71. D. Bratršovský [-] )


Hráči zápasu: J. Szabó , L. Slezák , M. Matějíček .
Místo: Stáj. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.