3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 15:30

17.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnané utkání s několika zajímavými momenty. První nastal prakticky s úvodním hvizdem, kdy po hrubce domácího stopera šli hosté v 10. vteřině do vedení. Tento nešťastný okamžik posadil vedoucí tým soutěže na koně a úvodní čtvrthodinka se odehrávala v jeho režii. Další branku však nevstřelil a postupně se začali osmělovat i domácí, kteří zaslouženě vyrovnali po pěkné akci Čelouda.

Úvod druhého dějství patřil polenskému béčku, které po proměněné penaltě šlo znovu do vedení. Mrákotínští však nesložili zbraně a během deseti minut otočili skóre ve svůj prospěch. Bojovným, kolektivním výkonem už další změnu nepřipustili a uštědřili tak lídrovi první porážku v soutěži.  



Ohlasy k zápasu


SK Mrákotín
Vilém Čech (SK Mrákotín, sekretář): "Vyrovnané utkání s několika zajímavými momenty."




Sestavy


SK Mrákotín
F. Cvach [-] - R. Bývalec [-] , J. Berka [-] , M. Šimek [-] , T. Šalanda [-] , J. Šalanda [-] - R. Čeloud [-] , J. Vondrák [-] , M. Kratochvíl [-] - D. Hajdík [-] , J. Kročil [-]

TJ Sapeli Polná B
J. Babínek [-] - T. Vomela [-] , F. Dvořáček [-] , J. Vala [-] , J. Lokvenc [-] - J. Szabó [-] , V. Musil [-] , P. Matějíček [-] , L. Slezák [-] , V. Musil [-] - J. Šebesta [-]

Hráči zápasu: J. Berka - L. Slezák .
Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.