Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 16:30

22.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jen otázka skóre


0

Hosté v deseti narazili na střeleckou potenci domácích

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vilémov se opět nesešel a přijel k jistému postupujícímu do Nové Vsi u Světlé v deseti hráčích. Měl smůlu, že narazil na nejlepší útok v soutěži, který se na nich pěkně vyřádil. Hlavně ostrostřelec Závorka potvrdil střeleckou formu a dalšími šesti góly překonal padesátigólovou hranici ve IV třídě sk.B. Jeho spoluhráči přidali dalších osm branek a tak se zrodil divoký výsledek s rekordním počtem branek v utkání této soutěže.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Nová Ves u Světlé
Šimek-vedoucí mužstva: Zápas byl jen otázkou výše skóre. Hlavně Závorka nás v celé soutěži prostřílel až k postupu do třetí třídy




Sestavy


TJ Jiskra Nová Ves u Světlé
M. Bárta [-] - J. Lebeda [-] , J. Pecha [-] , J. Peca [-] , O. Libosvár [-] - B. Čížek [-] , M. Vávra [-] , O. Šemík [-] - J. Beneš [-] , R. Závorka [-] , D. Suchý [-] (46. M. Šimek [-] )

TJ Sokol Vilémov
P. Bárta [-] - V. Špitálník [-] , L. Hart [-] , J. Ráliš [-] , M. Sekera [-] - J. Dibelka [-] , M. Beránek [-] , M. Matoušek [-] - p. Vávra [-] , R. Čížek [-]

Hráči zápasu: R. Závorka .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.