0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.06.2015 16:30

12.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Efektivnější hosté.


Branky


0

Domácí se snažili vstřelit branku, ale marně. Nakonec byli rádi, že měli v brance výborného Doležána, který je zachránil po brejcích soupeře od ještě větší porážky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Víska do zápasu vstoupila vlažně. Libice se prosadila hned z prvního závaru před brankou v 18. minutě. Domácí to nabudilo a měla zbytek prvního poločasu herní převahu. Snažili se o vyrovnání, ale vlastní nemohoucí a dobrou obranou hostů, kteří hráli důrazně do těla, což domácím moc nevonělo, se jim to nedařilo.
Ve druhém poločase tlak domácích opadl a hra se vyrovnala. Libice dál hrozila hlavně z rychlých protiútoků. Jeden z nich využil po přihrávce za obranu v 59. minutě Salaguarda a pojistil vedení hostů. Vísku několikrát podržel Doležán v brance, jinak mohl být rozdíl skóre ještě větší. V závěru se domácí opět nadechli a vytvořili si tlak, ale snaha byla marná. Chybělo jim trochu štěstíčka v zakončení a efektivnější hosté si z derby odvezli vítězství.



Ohlasy k zápasu


Sokol Víska
Lukáš Málek: My jsme byli minimálně první poločas herně lepší, za celý zápas jsme si vytvořili řadu jasných šancí, které jsme bohužel jen zahazovali. Fotbal se hraje na branky, Libice je dala a byla efektivnější v zakončení. To zápas rozhodlo. Gratuluji Libici k vítězství, je to první tým za poslední dvě sezony, který na našem hřišti dokázal vyhrát. Potvrdili jsme, že se nám proti Libici prostě nedaří.




Sestavy


Sokol Víska
M. Doležán [-] - J. Krupička [-] , J. Málek [-] , R. Grund [-] , R. Klouda [-] - T. Kolář [-] (72. p. Filip [-] ) , P. Lacina [-] , M. Hýbl [-] - P. Málek [-] (70. L. Fikar [-] ) , D. Kufr [-] , R. Hýbl [-]

TJ Sokol Libice nad Doubravou
R. Pelouch [-] - M. Novotný [-] , P. Šír [-] , M. Říha [-] , D. Červinka [-] - D. Venhauer [-] (22. T. Otradovský [-] ) , V. Vavroušek [-] , J. Šťastný [-] - L. Pátek [-] , T. Samek [-] (58. L. Cimpl [-] ) , P. Salaqarda [-] (76. J. Bohuněk [-] )

Hráči zápasu: M. Doležán .
Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.