Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 16:30

21.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Parádní výkon


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstoupili do utkání od úvodních minut velice aktivně. Již ve 12. minutě se prosadil Kufr. Rychlá branka jim dodala klid. Následně se v 16. minutě s přehledem prosadil Lacina. Třetí branku přidal Fikar, když ve 24. minutě utekl obránci a propálil brankaře hostů, tím bylo prakticky po zápase. Do poločasu měla Víska ještě několik šancí, ale nevyužila je. Druhý poločas začali domácí opět převahou a dostávali se do šanci, které neproměňovali. Přišel trest a po chybě se prosadili hosté. Trefil se Pecha a snížil stav zápasu na 3:1. Víska však měla utkání zcela pod kontrolou. Navíc v 77. minutě pronikl Lacina po pravé straně hřiště a předložil parádní nahrávku Málkovi, který z první pečetil do odkryté poloviny branky. Domácí potom dovedli utkání v poklidu do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


Sokol Víska
Lukáš Málek: Myslím, že jsme odehráli nejlepší zápas jara. Byli jsme výrazně lepším týmem a hosté mohou být rádi za tento stav. Nastřelili jsme ještě dvě břevna a další šance spálili. Byl to především parádní týmový výkon. Těší nás, že jsme si udrželi alespoň teoretickou šanci na postup.




Sestavy


Sokol Víska
M. Doležán [-] - J. Krupička [-] , J. Málek [-] , T. Kolář [-] , R. Klouda [-] - T. Kolář [-] , P. Lacina [-] , L. Málek [-] (77. P. Málek [-] ) - M. Hýbl [-] , D. Kufr [-] , L. Fikar [-]

SK Vepřová
M. Neubauer [-] - J. Stejskal [-] , L. Šmerous [-] , J. Lacina [-] , M. Pecha [-] - J. Voda [-] , A. Stejskal [-] , M. Doležal [-] , O. Kolouch [-] - J. Ondráček [-] , M. Kolouch [-]

ŽK: 78. D. Kufr - 19. L. Šmerous .
Hráči zápasu: L. Fikar .
Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.