1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2015 17:00

29.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třešť venku podruhé za sebou vyhrála


Branky


0

Fobalistům Třeště se venku daří. Ze tří zápasů dvakrát vyhráli. Dotáhli tím manko na záchranu, ale pokud nezačnou bodovat doma, budou to mít se záchranou hodně těžké. Pro Velkou Bítěš je utkání asi zklamáním jako dosavadní průběh jara. Z klidného středu tabulky se po pouhých dvou remízách stává střed neklidný a ve Velké Biteši musí zabrat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první šacni se objevil domácí Pokorný, ale hostující brankář vytěsnil střelu na roh. Z protiútoku uspěl hostujcíí Trnka  aTřešť tak vedla. Ne však dlouho. V 11. minutě přetáhl volný přímý kop Valsa a Kopeček hlavou vyrovnal. Oba soupeři se pak rozehráli ke slušné podívané a šance byly viděny na obou stranách. Žádný ze střelců však do poločasu úspěšný nebyl, jako poslední se v šanci ukázal domácí Pokorný, který přeloboval brankáře, ale i branku.

Po přestávce domácí přidali, hosty zatlačili, ale bez výraznějších šancí. Ti své vápno bránili svědomitě a tak zbývalo jen střílet z dálky. Jednu takovou dobrou střelu vyslal Mrňa, ale brankář Šebesta ji kryl. V 72. minutě vyšel hostům brejk, který skončil penaltou. Tu proměnil Mareš. Zmar domácích umocnilo v 80. minutě vyloučení Nekudy a zranění Kopáčka.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
V. Šula [-] - T. Pelán [-] , J. Pohl [-] , L. Kerber [-] , J. Horký [-] - T. Mrňa [-] (65. M. Čech [-] ) , T. Nekuda [-] , R. Valsa [-] , L. Kopáček [-] (83. O. Mucha [-] ) - M. Ivančík [-] (70. D. Rozum [-] ) , J. Pokorný [-]

TJ Slavoj Třešť
J. Šebesta [-] - M. Tausch [-] , J. Novotný [-] , J. Kříž [-] , J. Vrátil [-] - J. Herkner [-] , J. Gutwald [-] , J. Trnka [-] , O. Sedláček [-] - J. Chalupský [-] , M. Mareš [-]

ČK: 80. T. Nekuda .
Počet diváků: 101.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.