0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2015 15:00

17.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec potvrdil roli favorita


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se vůbec nepodařil vstup do utkání a celý první poločas tahali za kratší část provazu. Hosté se v 22. minutě dostali zaslouženě do vedení, když si na centrovaný míč naskočil Šusťáček. Během první půle si Herálec vypracoval několik dalších příležitostí, ale kvůli špatné koncovce vedli po pětačtyřiceti minutách pouze o jednu branku.

Ve druhém poločase se Luka výrazně zlepšila a zatlačila svého soupeře. Žádnou vyloženou brankovou příležitost si však nevypracovali, a tak v nastaveném čase pečetil zasloužené vítězství Herálce střídající Bureš.

 



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
David Votava: "První poločas jsme hráli špatně, máme rozhodně navíc. Hosté se po zásluze ujali vedení a neproměnili několik dalších šancí. V druhém poločase jsme hru vyrovnali, ale nedokázali jsme se dostat do vyložené šance. Hosté vyhráli zaslouženě."

TJ Sokol Herálec
Jiří Skála: "Dnes se mi fotbal nelíbil, z obou stran. Lituji diváky. My jsme trefili v prvním poločase branku snad jen jednou, soupeř na tom byl podobně. V druhém poločase jsme si koledovali o vyrovnání."



Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
P. Čermák [-] - P. Trombelli [-] , F. Rozmahel [-] , M. Bratršovský [-] , P. Číhal [-] - J. Hrdlička [-] , P. Navrátil [-] , O. Lapeš [-] , M. Boháček [-] - P. Hintnaus [-] (80. L. Vařejka [-] ) , P. Mašek [-] (69. F. Flesar [-] )

TJ Sokol Herálec
M. Žďánský [-] - V. Uchytil [-] , J. Černý [-] , J. Skála [-] , M. Ptaszek [-] - J. Slováček [-] , J. Zich [-] , M. Najman [-] - T. Hamák [-] , P. Šustáček [-] (82. J. Bureš [-] ) , M. Boháč [-]

Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.