Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 16:30

26.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štoky vyloupili sestupující Lučici


Branky


0

Sestupující Lučice přivítala v závěrečném kole I. B třídy celek Štoků. Po vydařeném vstupu do utkání si domácí vytvořili velkou spoustu brankových příležitostí, avšak ani ty největší tutovky nedokázali proměnit. Naopak Hosté ze Štoků by mohli dávat přednášky z produktivity, protože téměř každá jejich šance znamenala gól v síti domácích. Za hosty se opět blýsknul útočník Žíla, který zkompletoval již čtrvtý hattrick v jarní části sezony. Celkově se tak jeho jarní gólový účet zastavil na neuvěřitelných devatenácti brankách!!!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do utkání domácím vyšel výborně, chyběla jim však přesnost v zakončení. V prvních deseti minutách si Lučice vypracovala několik vyložených brankových příležitostí. Tu největší spálil Jonáš, který nedokázal překonat již bezmocně ležícího brankáře Kubáta. Za střeleckou nemohoucnost přišel náležitý trest. V 16. minutě se dostal do příležitosti Žíla, a jak už to tak v jarní části sezony bývá, nezaváhal. Tentýž hráč se podruhé v utkání prosadil ještě o sedm minut později a Lučice tak šla na poločasovou přestávku do kabin s dvoubrankovým mankem.

 

Ve školení z produktivity navázal ve druhém poločase Aleš Dáňa, který se trefil po čtyřech minutách na hřišti. Domácí dokázali alespoň snížit, když se v 51. minutě dokázala za domácí prosadit havlíčkobrodská posila Roman Provazník. Nic naplat, hosté i nadále dokázali být ve svých šancích velmi produktivní. V 63. minutě vstřelil čtvrtou brankou hostů Jindřich Dáňa a v 72. minutě završil hattrick štocký kanonýr Žíla, jenž tak dal podobu konečnému skóre 1:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lučice
Petr Kuchta, trenér Lučice: My jsme hráli fotbal, soupeř střílel branky. Vypracovali jsme si několik obrovských příležitostí, ale nedokázali jsme je proměnit, naopak jsme dostali pět fíků.




Sestavy


TJ Sokol Lučice
O. Barták [-] - J. Doležal [-] (15. L. Kreuz [-] ) , Z. Pecha [-] , P. Nechvátal [-] , J. Pavlík [-] (72. M. Mazuch [-] ) - F. Jonáš [-] (70. P. Nedoma [-] ) , T. Teplan [-] , J. Kolář [-] , J. Vaňkát [-] - R. Provazník [-] , P. Blažek [-]

TJ Sokol Štoky
T. Kubát [-] - M. Miksa [-] , J. Fic [-] , L. Stehlík [-] , J. Kubát [-] (75. J. Holík [-] ) - J. Dáňa [-] , D. Šprla [-] , A. Dáňa [-] (70. P. Bošacký [-] ) , L. Havel [-] - J. Žíla [-] , T. Gleixner [-]

ŽK: Z. Pecha , L. Kreuz .
Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.