3:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 16:30

26.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec si poradil s oslabeným Budíkovem


Branky


0

Budíkov, který se minulé kolo výhrou nad Lučicí definitivně zachránil, přijel na hřiště Kostelce na poslední 26. kolo I. B třídy v pouhých deseti lidech. Oslabení hostů využili domácí v prvním poločase, kdy Budíkovudali dvě branky. Ve druhé půli se však hosté nevzdali a kostelecké hráče i v deseti značně potrápili. Za svůj sympatický výkon si však odměnu neodvezli a prohráli v Kostelci 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté využili budíkovského oslabení již v 18. minutě, kdy se po pěkném centru ze strany prosadil hlavou Gavaller. Ve 32. minutě se navíc uvolnil kostelecký štírek Gavaller, naservíroval míč Číhalovi, který nezaváhal a zvýšil na dvoubrankové vedení domácích. 

 

Kdo by čekal jednoznačný průběh druhé poloviny zápasu, ten by se škaredě spletl. Po osmi minutách na hřišti se totiž prosadil agilní Prokop, který domácí obraně dělal permanentně vrásky na čele. Rozhodnutí tak přinesla 60. minuta hry, kdy se prosadil Gabrhel a zvýšil na 3:1. Ani tak se hosté nevzdali a odevzdali na hřišti maximum až do posledního hvizdu rozhodčí. Zadostiučiněním jim bylo alespoň snížení v 73. minutě Lukášem Kavkou. Na víc se oslabení budíkovští fotbalisté už nezmohli a ze hřiště Kostelce odjeli s prázdnou.  



Sestavy


SK Kostelec
R. Špejtek [-] - M. Smejkal [-] , A. Procházka [-] , J. Procházka [-] , P. Čírtek [-] - . Svoboda [-] , M. Číhal [-] , M. Fejt [-] , M. Sekan [-] - J. Gabrhel [-] , F. Gavaller [-]

TJ Rovnost Budíkov
M. Bláha [-] - J. Bleha [-] , J. Zour [-] , T. Prokop [-] , J. Novák [-] - J. Kavka [-] , J. Vostřejž [-] , M. Kovář [-] , L. Kavka [-] - V. Haman [-]

Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.