Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 16:30

26.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Miřátský a Zezulák se postarali o demolici Jiřic


0

Fotbalisté Tisu zavítali na závěrečné kolo I. B třídy sk. A na hřiště beznadějně posledních Jiřic. V utkání byli suverénně lepším celkem a svoje galapředstavení předvedli především Miřátský se Zezulákem, kteří se trefili do sítě Jiřic shodně třikrát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení už v 7. minutě, kdy se po chybě domácí defenzivy prosadil Miřátský. Zbytek prvního poločasu přinesl poměrně vyrovnaný souboj se šancemi na obou stranách, avšak ani jeden z mančaftů nedokázal svoje příležitosti využít. 

 

Druhá polovina utkání již byla zcela v režii Tisu. Rázně diktovali tempo utkání a trestali chyby jiřické obrany. Po poločase se v 53. minutě tefil Zezulák a osm minut později tentýž hráč zvýšil na 0:3. Jiřickým se podařilo alespoň snížit brankou Nováka na 1:3, ovšem gólový účet se ještě zdaleka nezavíral. Do konce utkání se ještě jednou trefil Zezulák a svoje další dvě branky přidal znovu Miřátský. 



Ohlasy k zápasu


SK Jiřice
Stanislav Sadský, vedoucí týmu Jiřic: Ve druhém poločase byli hosté o hodně lepší a výsledek průběhu zápasu odpovídá.

TJ Tis
Miloslav Kozlík, trenér Tisu: Konečně se v utkání chytli oba dva naši útočníci a utkání skončilo vysokým rozdílem. Jsem s utkáním spokojený. Chtěl bych klukům poděkovat za sezonu.



Sestavy


SK Jiřice
M. Krupička [-] - R. Čepl [-] , J. Vincenc [-] , M. Trnka [-] (77. J. Langr [-] ) , J. Jůzl [-] - M. Jirků [-] , M. Hájek [-] (58. A. Borovička [-] ) , P. Příhoda [-] , M. Novák [-] - V. Domin [-] , M. Sadský [-]

TJ Tis
R. Havel [-] - J. Slabý [-] (46. J. Benák [-] ) , J. Miřátský [-] (80. V. Mareš [-] ) , J. Rosecký [-] , J. Zezulák [-] - M. Kozlík [-] , P. Benák [-] , T. Vacek [-] , F. Vala [-] (53. T. Kozlík [-] ) - M. Mišta [-] , J. Bárta [-]

Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.