Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 16:30

25.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tis zvítězil nad Kostelcem rozdílem dvou branek


Branky


0

Tis přiívítal na svém hřiěti hosty z Kostelce. K vidění byla řada branek, avšak utkání skončilo štastněji pro fotbalisty domácího Tisu, kteří zvítězili nad Kostelcem 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo mírnou převahu domácích fotbalistů Tisu a v tomto duchu se nesl celý zápas. V prvním poločase se diváci dočkali jediného gólu, kdy ve 30. minutě domácí Vala přihrál Krajíčkovi a ten bezproblémů dostal domácí Tis do vedení.

Další branky padaly až ve druhém poločase. V 55. minutě se z trestného kopu trefil hostující M.Fejt a bylo vyrovnáno na 1:1. Hned o deset minut později se trefil domácí J.Rosecký a Tis se tak opět ujal vedení. Hosté se však dočkali vyrovnání, když se po standardní situaci v 70. minutě utkání hlavou trefil Procházka.

Poslední slovo si však vzali domácí. Nejdříve se trefil Kozlík z trestného kopu a upravil tak stav na 3:2. Domácí se potom vytvořili velikou šanci, kdy Kafka centroval míč do vápna, kde už měl snadnou cestu ke skórování Blažek a Tis tak nad Kostelcem zvítězil rozdílem dvou branek.



Ohlasy k zápasu


TJ Tis
Miloslav Kozlík, trenér Tisu: Chválím celý tým za bojovnost a přístup, který byl o 100 % lepší než proti Lučici.




Sestavy


TJ Tis
R. Havel [-] - J. Miřátský [-] (65. J. Slabý [-] ) , M. Kozlík [-] , M. Mišta [-] , P. Benák [-] (68. V. Kafka [-] ) - J. Bárta [-] , J. Rosecký [-] , R. Blažek [-] , B. Krajíček [-] - J. Zezulák [-] , F. Vala [-] (73. T. Vacek [-] )

SK Kostelec
M. Cháb [-] - M. Sekan [-] , P. Čírtek [-] , J. Procházka [-] , M. Smejkal [-] (73. L. Páral [-] ) - M. Fejt [-] , L. Lukšů [-] , . Svoboda [-] , M. Číhal [-] - F. Gavaller [-] , J. Zamastil [-]

Hráči zápasu: V. Kafka , F. Vala .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.