Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec potvrdil roli favorita a zvítězil v Jiřicích


Branky


0

Jiřice již v minulém kole ztratily možnost setrvání v soutěži a jsou prvním jasným sestupujícím. Kostelec naopak do posledních kol bude bojovat o co nejlepší postavení ve velmi vyrovnané špici tabulky. Favorité z Kostelce však potvrdili svoji kvalitu a v Jiřicích s přehledem zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byl jasně dominantnějším týmem Kostelec. Již v 8. minutě se prosadil Jan Procházka a otevřel skóre utkání. Ve 22. minutě přidal další branku kostelecký kanonýr Gavaller a zvýšil na dvoubrankové vedení.

 

Do druhé půle vstoupili domácí aktivněji než do první a dokázali s hosty srovnat krok. V 56. minutě dokázal na rozdíl jedné branky snížit Rohovec, ovšem po další chybě jiřické defenzivy se podruhé v utkání trefil Gavaller a upravil na konečné skóre 1:3.



Ohlasy k zápasu


SK Jiřice
Stanislav Sadský, vedoucí týmu Jiřic: V rámci možností jsme celkem spokojeni. Hráči se snažili, ale soupeř byl zkrátka lepší.

SK Kostelec
Josef Láznička, trenér Kostelce: Rozdíl mezi týmy byl určitě znát. My jsme v prvním poločase hráli velice dobře a měli jsme skóre navýšit. Bohužel jsme nechytili začátek druhého poločasu, ovšem když jsme přidali třetí gól, tak už jsme si to pohlídali.



Sestavy


SK Jiřice
M. Krupička [-] - R. Čepl [-] (67. M. Trnka [-] ) , M. Novák [-] , D. Vincenc [-] , M. Jirků [-] - V. Domin [-] (83. J. Bezstarosta [-] ) , J. Rohovec [-] , L. Nesporý [-] , F. Jiřík [-] - M. Sadský [-] , P. Příhoda [-]

SK Kostelec
M. Cháb [-] - J. Procházka [-] , P. Pešta [-] , M. Smejkal [-] , M. Pech [-] (85. M. Tichánek [-] ) - F. Gavaller [-] (88. M. Kružík [-] ) , M. Číhal [-] , M. Sekan [-] , M. Fejt [-] - V. Čurda [-] , A. Procházka [-]

Hráči zápasu: F. Jiřík , M. Sadský - A. Procházka , V. Čurda .
Počet diváků: 82.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.