Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lučice doma jasně porazila poslední Jiřice


0

Lučice, která bude mít v posledních kolech velké záchranářské problémy, tentokráte jasně dominovala ve víkendovém domácím utkání proti posledním Jiřicím a zvítězila 5:1. Hattrickem se blýskla havlíčkobrodská posila Roman Provazník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali utkání vlažně, což se jim vymstilo již ve 12. minutě, kdy se za Jiřice prosadil Ondřej Sadský. Lučice postupem času však začínala přebírat otěže zápasu. Po půlhodině hry vyrovnal na 1:1 Teplan a 41. minutě strhnul vedení na stranu domácích Jonáš. V samotném závěru prvního dějství šel sám na brankáře Blažek, ovšem neproměnil.

 

 

Ve druhé půli hrála Lučice kombinační fotbal a drželi míč na svých kopačkách. Hlavní slovo měl ve druhé polovině hry především Roman Provazník. Havlíčkobrodská posila Lučice se nejprve trefil hned ve 47. minutě, následně zvýšil na 4:1 v 61. minutě a hattrick dovršil o osm minut později, kdy zvýšil na konečných 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lučice
Petr Kuchta, trenér Lučice: Začali jsme jako vždy vlažně, ovšem potom jsme přebrali otěže utkání a prakticky jsme soupeři nepůjčovali mičudu. Hráli jsme opravdu fotbal a ne kopanou. Navíc Jiřice podržel brankář. Určitě tedy z mé strany spokojenost, vypadalo to úplně jinak, než v minulém utkání v Kostelci.

SK Jiřice
Stanislav Sadský, vedoucí týmu Jiřic: Prvních dvacet minut to bylo celkem vyrovnané utkání, dokonce jsme dokázali vstřelit i branku. Oni však ještě do poločasu dokázali stav otočit a ve druhé půli už byli jednoznačně lepší. Utkání rozhodly chyby v naší obraně a standardní situace. Lučice má v kádru asi tři hráče, kteří hráli vyšší soutěže, což jde poznat.



Sestavy


TJ Sokol Lučice
O. Barták [-] - M. Krupička [-] , Z. Pecha [-] , P. Nechvátal [-] , J. Pavlík [-] - J. Vaňkát [-] (70. M. Mazuch [-] ) , R. Provazník [-] , J. Kolář [-] , F. Jonáš [-] - T. Teplan [-] , P. Blažek [-]

SK Jiřice
M. Krupička [-] - R. Čepl [-] , M. Novák [-] (80. A. Borovička [-] ) , F. Jiřík [-] , J. Jůzl [-] - M. Jirků [-] , P. Příhoda [-] , O. Sadský [-] , D. Vincenc [-] - V. Domin [-] , M. Sadský [-]

ŽK: M. Novák .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.