Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Desetibranková přestřelka ve Štokách skončila remízou


Branky


0

Hned deset branek mohl vidět divák, který zavítal na nedělní utkání mezi Štoky a Humpolcem B. Strující závěr utkání připravili domácí fotbalisté pro své fanoušky, když v deseti lidech dokázali zvrátit nepříznivý stav 1:5 na konečnou remízu. Svým výkonem opět zářil štocký kanonýr Jan Žíla, který vstřelil již druhý hattrick na jaře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté z Humpolce vstoupili do utkání perfektně. Již v první minutě otevřel skóre Paťha a o dvacet minut později tentýž hráč poslal hosty do dvoubrankového vedení. Ve 28. minutě se sice podařilo Žílovi snížit na 1:2, ovšem těsně před odchodem na poločasovou přestávku zvýšil na rozdíl dvou branek Prokop.

 

Druhé dějství začalo pro Štoky stejně špatně jako první. Po šesti minutách zvýšil na 1:4 humpolecký Žatečka. O dvacet minut později byl rozdíl již čtyřbrankový, trefil se Šilpoch. Utkání se mohlo zdát jako jednoznačná záležitost, ale opak byl pravdou. Poslední dvacetiminutovka utkání přinesla strhující podívanou. Hra byla plně v režii domácích, kteří navíc museli hrát v deseti, protože se v 65. minutě zranil Kunc, a Štoky již neměly možnost střídání. V 73. minutě snížil Jindřich Dáňa. V 83. a 85. dovršil hattrick štocký špílmachr Žíla. O minutu později přišel infarktový závěr. Sudí Janovský odpískal pokutový kop, k tomu se postavil Aleš Dáňa a srovnal stav na konečných 5:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štoky
Tomáš Karlík, trenér Štoků: Od 73. minuty se tvář našeho týmu razantně změnila a my začali soupeře přehrávat. Opravdu excelentní výkon dnes podal Honza Žíla.

AFC Humpolec B
Imrich Brdečka, trenér Humpolce B: Před zápasem bychom byli rádi i za bod, protože ve Štokách se hraje vždycky špatně, ale vzhledem k průběhu utkání bereme výsledek jako jasnou ztrátu. Dobře rozehrané utkání jsme v poslední půlhodině svojí vlastní nedisciplinovaností nedokázali dotáhnout do vítězného konce.



Sestavy


TJ Sokol Štoky
T. Kubát [-] - M. Prokš [-] , D. Šprla [-] (65. J. Dáňa [-] ) , L. Stehlík [-] , D. Kunc [-] , M. Miksa [-] - J. Holík [-] , A. Dáňa [-] , T. Gleixner [-] (45. L. Havel [-] ) , M. Dáňa [-] (45. J. Fic [-] ) - J. Žíla [-]

AFC Humpolec B
J. Novák [-] - M. Pecha [-] , P. Fikar [-] , M. Metál [-] , A. Beránek [-] , T. Doležal [-] - M. Šilpoch [-] , J. Paťha [-] , J. Skryja [-] - J. Žatečka [-] , J. Prokop [-]

Hráči zápasu: J. Žíla - J. Paťha , J. Prokop .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.