Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štoky uhrály první jarní body proti Budíkovu


Branky


5. J. Žíla , 20. J. Žíla , 44. A. Dáňa , 45. J. Holík , 50. D. Šprla , 59. A. Dáňa , 66. M. Prokš - 49. L. Kavka , 79. K. Grant
0

První jarní body získali fotbalisté Štoků proti Budíkovu. Ten naopak nemá nic jistého a je i nadále blízko k příčkám, znamenající sestup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo rozpačitě z obou stran a divák mohl vidět velkou řadu nepřesností. Nic na tom nezměnila ani Žílova branka z 5. minuty, kterou se tak dostali domácí do vedení. Tentýž hráč se dokázal v prvním poločase prosadit ještě jednou, a to ve 20. minutě. Těsně před odchodem do kabin přidal třetí branku Aleš Dáňa a domácí tak šli na přestávku s luxusním tříbrankovým vedením.

Hned v úvodu druhého dějství dokázali hosté z Budíkova snížit stav utkání na 3:1, trefil se Kavka. Ovšem Štoky otěže utkání nepustily ze svých rukou. O minutu později zvýšil Šprla a v 66. minutě vstřelil v pořadí pátý gól Štoků Prokš. Budíkov stačil už jenom snížit zásluhou Granta, ale vysokou porážku ze hřiště Štoků už odvrátit nedokázal.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štoky
Tomáš Karlík, trenér Štoků: Určitě pochvala pro celý tým. Ovšem vyzdvihnout přeci jenom musím výkon Lukáše Havla, který zaskočil za brankáře Kubáta, který onemocněl.

TJ Rovnost Budíkov
Martin Soukup, vedoucí týmu Budíkova: Štoky byly v poli lepší. V prvním poločase jsme dostali tři góly, potom jsme už stačili pouze snížit.



Sestavy


TJ Sokol Štoky
L. Havel [-] - M. Miksa [-] , D. Kunc [-] , L. Stehlík [-] , M. Prokš [-] , D. Šprla [-] - M. Dáňa [-] (45. J. Fic [-] ) , T. Gleixner [-] , A. Dáňa [-] , J. Holík [-] - J. Žíla [-]

TJ Rovnost Budíkov
M. Bláha [-] - M. Zet [-] , M. Wallisch [-] (55. R. Smereka [-] ) , T. Bláha [-] (66. M. Bárta [-] ) - J. Kavka [-] , D. Čekan [-] , K. Grant [-] , T. Prokop [-] , J. Zour [-] - M. Páša [-] , L. Kavka [-]

ŽK: 59. J. Žíla - 60. T. Bláha , 69. J. Zour , 84. M. Páša .
Hráči zápasu: J. Žíla - J. Zour .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.