Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:30

8.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí celek třikrát vedl, z utkání bere ovšem jen bod za remízu


Branky


0

Los tohoto kola svedl proti sobě mančafty z dolní poloviny tabulky. Zatímco Trpísty měli jako nováček skvělý nástup do soutěže, domácí Částkov se už několik kol trápí a po osmi kolech má na kontě jen jednu výhru.Hrál se krásný zápas o čem mluví 8 branek, které si týmy smírně rozdělily. Domácí dokázali vždy vést, oslabené Trpísty ovšem nesložilo ani brzké vyloučení a dokázali utkání vyhrát alespoň po penaltách. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas se hrálo z jedné strany na druhou, domácí dvoubrankové vedení neudrželi

Do utkání lépe vstoupil domácí celek. Vytvářeli si větší množství šancí, které převážně končili na hostujícím Kubaštovi. Při další šanci ovšem centr našel Jaroslava Bočka, který už brankáře hostí prostřelil. V 9. minutě se tak prvně měnilo skóre utkání 1:0. Po inkasovaném gólu se k šanci dostalo i hostující mužstvo, kdy René Táborek vyslal Radka Vašáka do vyložené šance, ten ovšem bránu domácího celku minul. Hrálo se z jedné poloviny hřiště na druhou, byli to ovšem domácí, kteří dokázali ve 21. minutě znovu skórovat. Na vápně se dokázal uvolnit Václav Pešek a krásnou střelou levačkou nekompromisně překonal brankáře hostí podruhé. 2:0. Ovšem fotbalisty Trpíst druhá branka spíše nakopla než položila, a o dvě minuty dokázali snížit na rozdíl jedné branky. Za záda brankáře Haníka dostal míč René Táborek-2:1. Po vstřeleném gólu se hosté vzchopili a dokázali domácí mužstvo přehrávat, což vyústilo ve vyrovnávací gól, když brankáře domácích propálil Radek Vašák-2:2. První poločas tak přinesl čtyři branky a velmi pohledný poločas z obou stran. 

Na začátku druhého poločasu byl vyloučen Dvořák, Trpísty přesto dokázali dvakrát srovnat

Domácí byli až na pár výjimek v druhé půlce lepším mužstvem, hned na začátku poločasu dokázali svou převahu přetavit v gól, když se prosadil Jakub Mihál a poslal tak domácí Hraničář do vedení 3:2. V 50. minutě navíc zastavil samostatný únik zezadu hostující Dvořák, viděl tak červenou kartu a hosté museli za nepříznivého stavu hrát tak v deseti. Na herním projevu domácích bylo poznat, že hrají proti oslabenému celku a dokázali se dostávat do velkých šancí, které buď bravurně likvidoval Jaroslav Kubašta, nebo brankové konstrukce. Paradoxně při tlaku domácího celku se do šance dostalo hostující celek a brankáře domácích v klidu mezi nohama prostřelil Petr Uldrych a bylo srovnáno. 3:3. Domácí dokázali přetavit ve vedení jednu z mnoha dalších šancí, kdy krásnou kombinaci domácích zakončil kapitán Petr Jakubec - 4:3. Domácí byli i po gólu lepším celkem, hosté se ovšem vždy dokázali ubránit. Od 80. minuty se snažili hlavně hosté, na brankáři domácích ovšem skončil jak Petr Udlrych, René Táborek, i Radek Vašák. Blížil se konec utkání, když ránu domácímu celku zasadil v 92. minutě druhým gólem v utkání Radek Vašák a dokázal tak utkání poslat do penaltového rozstřelu. Nutno podotknout, že utkání bylo i vyhrocené, kromě jedné červené rozdal rozhodčí i 7 karet žlutých.

Hosté byli v penaltách stoprocentní, odvezli si tak bod navíc

Penaltový rozstřel nezačal vůbec dobře pro domácí celek, který první dvě penalty nedokázali proměnit. Hosté ovšem ze čtyř penalt proměnili všechny čtyři a dokázali tak uzmout rozhodující bod ve svůj prospěch. Hosté se tak odpojili od spodku tabulky a patří jim 9. místo. Domácí celek zůstává se čtyřmi body na úplném chvostu tabulky. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Trpísty
Tomáš Čižmár: Viděli jsme utkání nejen s osmi góly, ale i plno dalšími neproměněnými šancemi. Dnes jsme ukázali, že dokážeme utkání zvládnout bez svých opor a v deseti lidech.



Sestavy


TJ Hraničář Částkov
P. Haník [-] - P. Jakubec [-] , M. Krýsl [-] , M. Špelina [-] , P. Lebeda [-] (72. L. Lebeda [-] ) , J. Kořínek [-] , J. Mihál [-] , J. Říha [-] , D. Burda [-] , V. Pešek [-] , J. Boček [-]

TJ Sokol Trpísty
J. Kubašta [-] - M. Dvořák [-] , R. Vašák [-] , R. Táborek [-] (58. T. Čižmár [-] ) , J. Dvořák [-] , J. Hrubý [-] , P. Braha [-] , P. Uldrych [-] , R. Táborek [-] , R. Táborek [-] , R. Táborek [-]

ŽK: 50. J. Boček , 56. M. Špelina , 57. D. Burda - 10. R. Táborek , 10. P. Braha , 57. P. Uldrych , 70. R. Táborek . ČK: 50. J. Dvořák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sirový Václav - GAJDOŠ Pavel (N), KUBAŠTA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.