Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

8 let a 175 utkání


Branky


0

Že netušíte co tyto údaje znamenají? Jsou to údaje jak douho čekal jistý hráč Sparty Radkovice na první gól v jejim dresu. Týmem, který se podílel na této historické události byl Nepomuk, který ale na utkání určitě nebude vzpomínat v dobrém. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přepište dějiny

Zápas začal pro domácí celek výborně, když už po devíti minutách rozvlnil síť Miroslav Březina a vstřelil svůj první gól z Spartu. Od té chvíle se ale hosté dlouho drželi alespoň nadosah vyrovnání. Do poločasu ale nadějný stav neudrželi. Dvě minuty před koncem se do zakončení dostal radkovický kanonýr Václav Brada a překonal Wallenfelse podruhé. První poločas tak skončil výsledkem 2:0. 

Poklidné dohrání

Chvíli po poločase se domácí dokázali utrhnout a vstřelit třetí gól. Postaral se o něj Jiří Horský. Radkovice si v dalších minutách už téměř dělaly co chtěly, proože Nepomuk, jenž hrál v desíti, neměl dostatek sil vzdorovat. V 79. minutě pak přidal čvrtý gól František Březina a na konečných 5:0 upravil svým druhým gólem Václav Brada. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Radkovice
Stanislav Tisot (trenér TJ Sparta Radkovice): "Soupeř přijel v desíti, což výrazně ovlivnilo zápas. Zápas nám usnadnil brzký gól, který vstřelil svůj první gól za nás a to po osmi letech. Dal mi tak pěkný dárek ke kulatinám (smích). Po celý zápas jsme měli jasnou převahu a soupeře téměř k ničemu nepustili. Jsou to důležité body, které nás drží ve středu tabulky."

FK Nepomuk B
Miroslav Švec (hráč FK Nepomuk): "Měli jsme co dělat abychom vůbec měli dostatek hráčů na zápas. Nakonec nás bylo jen 10 a to nám znemožnilo hrát o body."



Sestavy


TJ Sparta Radkovice
K. Novotný [-] - I. Marina [-] , D. Fiala [-] , F. Březina [-] , M. Velich [-] (80. J. Janeček [-] ) , J. Toman [-] , V. Soyma [-] , M. Březina [-] (60. P. Vlček [-] ) , M. Karhan [-] , J. Horský [-] , V. Brada [-]

FK Nepomuk B
P. Wallenfels [-] - M. Václavek [-] , M. Lukeš [-] , J. Vokurka [-] , J. Polívka [-] , M. Švec [-] , R. Mráz [-] , V. Janoch [-] , O. Košán [-] , V. Březák [-] , J. Junek [-]

ŽK: 55. M. Karhan .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: Němec Michal - HEŘMAN Václav (N), ŠVEC Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.