Svratka nečekaně vyhrála v Borech


Branky


0

Bory jako velký favorit utkání tentokrát nepotvrdily roly favorita a podlehly v domácím prostředí překvapivě Svratce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svratka třikrát skórovala v prvním poločase

V krásném slunečním odpoledni jsme přivítali celek Svratky a všichni čekali, jak se domácí vypořádají se ztátou tří hráčů z minulého utkání a to včetně brankáře. Bohužel už v desáté minutě se ukázalo, že to zřejmě problém bude. Rychlou a hlavně přesnou střelou z rohu velkého vápna se blýskl hráč Svratky a i nadále jsou to hosté co si připravují gólové příležitosti. Záloha Borů nefunguje a obrana je bezbranná. A tak stav 0:3 do poločasu je ještě milosrdný.

Bory dokázaly již jen snížit

Druhý poločas se mírně srovnal ale spíše jen proto, že to hostům stačilo. Kosmetickou úprava zápasu udělal Miroslav Ochrana z přímého kopu pět minut před koncem. To ale byla slabá náplast na slabý výkon domácích. Snad příští zápas bude lepší i když v Hamrech se nám tradiučně nedaří. Tak uvidíme.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Zdeněk Studený:

SK Svratka
Vojta Šmahel: "Do Borů jsme přijeli s jedenáctkou zdravých a před zápasem bychom byli rádi za bod. První poločas se nám oproti minulým kolům velmi povedl a zcela zaslouženě jsme vedli 3:0. Druhý poločas jsme již hráli to, co jsme potřebovali. Naše obrana dokázala vygumovat klíčové hráče domácích Ochranu se Špačkem a tlak a pokus o zvrat domácích se nekonal. Naše vítězství je zcela zasloužené a doufám, že body z venku za týden potvrdíme i doma, když budeme hostit Jívoví"



Počet diváků: 60. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - SKRYJA Stanislav, KŘÍŽ Bedřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.