Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 16:30

5.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostomlaty se vítězstvím nad Všejany posunuly na druhé místo


Branky


2

Pokud se přes léto udály v nějakých klubech okresního přeboru změny, jde jistě o Kostomlaty a Všejany. Kostomlatům se v minulé sezóně příliš nedařilo, ale udržely se v soutěži, posílily a nyní se pohybují na samé špici tabulky. Naopak Všejany, hrající minulý rok krásný fotbal, měly nyní po pěti kolech jediný bod. Navíc u něj po střetnutí s Kostomlaty zůstaly, a tak se jejich krize prohlubuje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všejany živily naděje na vítězství

Do utkání před početnou diváckou návštěvou vstoupili domácí proti poslednímu tabulky, tedy v roli favorita. V úvodu utkání se přesto nechali přehrávat. Hned v první minutě se ocitl hráč hostí ve velké šanci po nedorozumění kostomlatské obrany. Jeho pohotová střela však prosvištěla vedle tyče. O několik minut později se dokonce rozezněla tyč Dvořákovy brány, když ji orazítkovala další nebezpečná střela hostí.
Ti hráli mnohem aktivněji než Kostomlatští, a tak se nakonec po několika nepřesných zakončeních zaslouženě dočkali vedení. Po situaci, kdy se domácí neúspěšně dožadovali odpískání ofsajdu, mířil sám na bránu David Hejduk, který svůj samostatný únik proměnil.
Postupně se obraz hry srovnával a od třicáté minuty již byli aktivnějšími hráči domácích. Zahnali všejanské fotbalisty na vlastní polovinu a několikrát ohrozili brankáře Miecha, který však výborně podržel svůj tým. Hosté, hrající na brejky, také měli své šance, ale ty zůstaly neproměněny. Bouška si totiž při svém prvním samostatném úniku přišlápl balón a při druhém mu jej již vypíchl obránce.
Do kabin se tak šlo za stavu 0:1.

Kostomlaty zápas otočily a dostaly se v tabulce před Rožďalovice

Do druhého poločasu vstoupily oba celky beze změn. Hosté si byli vědomi, že se musí herně zvednout, aby udrželi své vedení. Přesto zbytečně ztráceli míč ve středu hřiště a museli se únavně vracet zpět. Snahu domácích o vyrovnání nakonec zúročil brankou po hodině hry Martin Janáček.
Kostomlaty poté svého soupeře nadále tlačily a další Janáčkovou brankou šly dokonce do vedení. Hosté museli vsadit vše na jendu kartu, otevřeli obranu a snažili se držet míč na půlce domácích, což se jim dařilo.
Dokonce se dočkali branky po rohovém kopu, sudí Netáhlík však odpískal faul na brankáře a branku neuznal.
Tečku za utkáním udělal proměněným samostatným únikem a následným gólem na 3:1 Martin Zalabák.
Kostomlaty tak zápas zvládly dotáhnout k vítěznému konci a dostaly se v tabulce před Rožďalovice, které ve šlágru soutěže podlehly lídrovi tabulky z Městce. Zdá se, že Kostomlaty nakonec budou těmto dvěma klubům ještě konkurovat v boji o postup!



Ohlasy k zápasu



Sokol Všejany
Jan Truksa: Do zápasu jsme vůbec nevstoupili zle, prvních dvacet minut jsme byli jasně lepší, dali jsme gól. Poté se již dostal do hry i soupeř, šance byly na obou stranách. My jsme však špatně řešily brejky, což se na výsledku bohužel podepsalo. Kostomlaty si výhru zasloužily, byly lepší a agresivnější. Měly tam navíc mladší, rychlejší hráče než my. Nám vinou nemoci chyběla střední záloha, přesto jsme si s jejím nahrazením neporadili zle. Snad se brzy konečně zvedneme, usilovně na tom pracujeme.



Sestavy


Sokol Kostomlaty
T. Dvořák [-] - J. Raška [-] , K. Neagu [-] , T. Houdek [-] , M. Pavlíček [-] (85. T. Novák [-] ) , M. Zalabák [-] , P. Dvořák [-] , L. Vorlíček [-] , M. Janáček [-] , P. Janata [-] , J. Novák [-]

Sokol Všejany
L. Miech [-] - J. Vašák [-] , M. Nápravník [-] , J. Náhlovský [-] , M. Šváb [-] , D. Říha [-] , M. Kubín [-] , L. Hofírek [-] , D. Hejduk [-] (65. A. Michl [-] ) , M. Hanuš [-] , P. Bouška [-]

ŽK: 26. T. Houdek , 61. M. Zalabák - 29. L. Miech , 48. J. Náhlovský .
Hráči zápasu: M. Janáček - M. Kubín .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NETÁHLÍK Rudolf - MOJŽÍŠ Marek, BRETT Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 9. 2017 12:08
Lukáši, děkujeme za informace. I vy můžete přispět, abychom přinášeli co nejpřesnější info - stačí nám například o změnách v týmech informovat pomocí Obecného článku - viz zde: http://www.fotbalunas.cz/clanek/2914/cervene-tlacitko-vam-nove-dovoli-postrasit-soupere-dejte-o-sobe-pred-sezonou-vedet/
26. 9. 2017 21:56
Az na to, ze Kostomlaty si vymenily na trase Polaban - Nymburk po kednom hraci na kazde strane. Zranil se dlouhodobe Farkas a vy tady pisete, ze Kostomlaty vyrazne posilily. Zjistete si lepe informace, neni to tak tezke.