T. Randa 50.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladotice ani na třetí pokus nevyhrály


Branky


50. T. Randa - 28. T. Bušek , 53. O. Kroj
0

Mladotice během 15. kola přišly o druhou příčku, během toho posledního i o tu třetí. Dolní Bělá po prohře z minula zabrala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyba stopera znamenala vedení hostů

Třetí Mladotice, na které ze čtvrtého místa zle dotahovaly Křelovice, přivítaly doma pátý tým tabulky z Dolní Bělé. Mladotice na jaře ještě nevyhrály, Sokol porazil v prvním jarním měření sil Líně a v minulém kole prohrál s druhým týmem tabulky ze Všerub těsně 1:2. Utkání bylo velmi vyrovnané, nabídnuté šance zůstaly bez gólového vyjádření. Mladotičtí se na jaře fotbalově trápí a potvrdili to i v tomto zápase, konkrétně ve 28. minutě, kdy obránce domácích otálející s odkopem přišel o balon a Tomáš Bušek poslal hosty do vedení. To bylo po střelecké stránce z prvního poločasu všechno.

Rychlé vyrovnání a ještě rychlejší odpověď

Po přestávkové diskuzi v obou kabinách se na další gólový zápis čekalo jen pět minut. V 50.minutě utekl Zdeněk Slach po pravé straně, zacentroval do brankového prostoru a Tomáš Randa rozjásal domácí fanoušky . Nerozhodný stav vydržel jen tři minuty. Obrana domácích opět vypověděla službu, Obránce Mladotic přihrával trošku nesmyslně hráči směrem do hřiště a Olda Kroj vystihl přihrávku a běžel sám na brankáře. Svojí šanci proměnil a stanovil konečné skóre na 2:1 pro hosty. Dolní Bělá stáhla bodový rozestup na svého soupeře na rozdíl jediného bodu. Mladotickým po třech jarních prohrách aktuálně patří čtvrtá pozice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mladotice
Zdeněk Kučera - trenér: Když se daří, padne Vám tam všechno, když se nedaří, tak tam prostě nic nespadne. Dáváme málo gólů.




Sestavy


TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] - V. Šiml [-] , T. Kučera [-] , P. Berka [-] , F. Krofta [-] - O. Krofta [-] , T. Randa [-] , O. Šiml [-] , O. Jánský [-] (63. P. Novotný [-] ) - D. Urban [-] , Z. Slach [-]

TJ Sokol Dolní Bělá
M. Kraus [-] - J. Turjanica [-] (60. L. Matoušík [-] ) , O. Kroj [-] , J. Sidorjak [-] , P. Kaprál [-] (68. M. Dobrý [-] ) , T. Bušek [-] , T. Polcar [-] , J. Koudela [-] , D. Koudela [-] , L. Pešička [-] , L. Pešička [-]

ŽK: 49. F. Krofta , 70. P. Berka , 71. P. Koudele .
Hráči zápasu: O. Kroj .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.