1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sousedé v tabulce si to rozdali o velmi důležité body.


Branky


0

Pouhé dva body dělily aktéry souboje o desátou příčku, který byl k vidění v Blatnici. Domácí Slovan přivítal Bezvěrov. Hosté vyšli za vítězstvím mnohem lépe.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nabídnuté šance a dva góly

Sedmdesátka diváků viděla v Blatnici boj sousedů v tabulce. Jedenáctý Slovan, který před tímto utkání měl na kontě 16 bodů a desátou příčku okupující Sázavan měl k dobru dva body. Hosté vzali boj o tři body za lepší konec, ikdyž nutno říct, že oproti zažité sestavě museli udělat v základu hned šest změn. Blatničtí v první půli inkasovali dvě branky po svých vlastních chybách. Tu první vyrobili v 27. minutě, kdy okénka v obraně využil Pavel Šulc. Druhou nabídku připravil ve 43. minutě sám brankář Slovanu, kdy nalil útočníkům soupeře a Daniel Ďurinský už jen zužitkoval přihrávky svého spoluhráče. Pro Daniela to byla celkově pátá branka v posledních dvou utkáních a celkově v tomto ročníku šestá.

Druhý poločas nabídl vyrovnanou partii a zahozenou penaltu

Druhá půle nabídla daleko vyrovnanější fotbal. Skóre se opět pohnulo v desáté minutě této herní části, kdy na 3:0 z pohledu hostů upravoval střelec první branky utkání Pavel Šulc. Pět minut na to přišli blatničtí s odpovědí. Po centru od autové lajny skóroval hlavou David Tětek. Nedlouhé poté měli hosté výhodu pokutového kopu, ovšem domácí brankář Pavel Filip se vyznamenal a penaltu chytil. Výhra 3:1 tedy posunula Sázavan do pěti bodového trháku před svého soupeře. Pro Blatnici to byla již třetí jarní porážka.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Blatnice
Pavel Liškutín - hráč: Byli jsme horší a myslím, že soupeř vyhrál zaslouženě. Nabídli jsme jim vlastními chybami dva góly a to rozhodlo.

TJ Sázavan Bezvěrov
Jaroslav Rada - trenér: Cením si výkonu hráčů, kteří vyběhli na hřiště, protože jsme nepřijeli v ideální sestavě. Museli jsme udělat šest změn a využít hráčů, kteří nedostávají tolik příležitostí.



Sestavy


TJ Slovan Blatnice
P. Filip [-] - J. Karban [-] , D. Šindelář [-] (71. J. Mestl [-] ) , D. Tětek [-] (69. D. Čech [-] ) , M. Greif [-] (65. D. Rubáš [-] ) , Z. Kasl [-] , M. Stehlík [-] , P. Liškutín [-] , J. Rolník [-] (46. J. Fišer [-] ) , J. Hošťálek [-] , H. Kulhánek [-]

TJ Sázavan Bezvěrov
P. Haubner [-] - P. Šulc [-] , P. Šulc [-] , J. Kubínek [-] , M. Novák [-] , D. Ďurinský [-] , J. Šulc [-] , J. Petrů [-] (69. J. Rada [-] ) , M. Malec [-] , M. Metlický [-] , D. Dvořák [-]

ŽK: 77. J. Karban , 83. D. Rubáš - 59. D. Dvořák .
Hráči zápasu: P. Šulc .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - KAFKA Václav (N), PYTÁK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.