3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyhecované utkání mezi Soběkury a Mantovem přineslo dvě červené karty


Branky


0

Pořádně bojovný duel sledovali v neděli diváci, kteří zavítali na hřiště v Soběkurech, kde domácí tým nakonec udolal svého soupeře v penaltovém rozstřelu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tuhá bitva přinesla dvě branky

Od začátku zápasu bylo patrné, že toto utkání příliš fotbalové krásy nenabídne. Obě mužstva sváděla boj o každý centimetr hřiště a místo fotbalovosti bylo k vidění hodně osobních soubojů. Soběkury se přesto dostaly hodně brzy do vedení. Jan Hanket se hezky dostal do vápna Mantova a následně prostřelil gólmana Janečka. Od té doby vše pokračovalo v zajetých kolejích. Šancí na obou stranách bylo opravdu poskrovnu, ale přesto do poločasu ještě padla jedna branka. Po chybě domácího gólmana Turka, který podskočil centr se prosadil Daniel Tichý. Do poločasu se šlo proto za vyrovnaného stavu 1:1. 

Neodpískaný faul vyvolat bitku, která byla okořeněná dvěma červenými kartami

Po změně stran se toho na hřišti příliš nezměnilo. Mantov sice působil v některých momentech fotbalovějším dojmem, ale přesto to byl nadále především lítý boj. Další branka přesto padla do sítě Soběkur. Po chybné rozehrávce domácí obrany se k balonu dostal Daniel Tichý, který opět potvrdil, že dokáže střílet branky. Soběkurští přesto po dalších patnácti minutách dostali velkou šanci na vyrovnání, kterou naplno zužitkovali. Po ruce obránce v pokutovém území Soběkury zahrávaly pokutový kop, který bezpečně proměnil Pavel Svoboda. Následně ale bouchly na hřišti saze. Po neodpískaném faulu se do sebe oba tábory pustily a ze všeho vyústila pořádná strkanice včetně roztržené dresu a dvou žlutých karet. Jelikož ale byly pro duo Kysilka, Tichý už druhými v zápase, museli putovat do sprch. Bojovný duel proto nakonec dospěl do pokutových kopů. 

V pokutových kopech přálo štěstí Soběkurám

I penaltový rozstřel byl velmi vyrovnaný a šťastnějším týmem, který ukořistil bonusový bod, byly Soběkury. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Soběkury
Radek Duchek: Do utkání jsme nastoupili s relativně silnou sestavou, ale vůbec se nám nedařilo. Zbytečnými chybami jsme se obrali o vítězství za tři body. Remíza je spravedlivá, penalty už jsou o štěstí, které se k nám nějak přiklání (úsměv). Kaňkou byly zbytečné emoce. Naším nejlepším hráčem byl obránce Kysilka, který bezchybně a navíc dohrál utkání i po dvou ostrých zákrocích.

TJ Baník Mantov
Lubomír Housar - kapitán: Zápas plný nepřesností na obou stranách, navíc jsme přijeli v jedenácti. Velmi mě překvapil Ondra Bryndzak, docela slušně motal zadáky domácích. Závěrečný rozstřel, opět nevyšel, penalty nám prostě nejdou.



Sestavy


TJ Sokol Soběkury
L. Turek [-] - P. Svoboda [-] , O. Malý [-] , J. Hanket [-] , M. Oberdörfer [-] , T. Vlach [-] , D. Marek [-] , T. Kysilka [-] , T. Kozel [-] , L. Bedenk [-] , J. Hajšman [-] (46. M. Šíp [-] )

TJ Baník Mantov
L. Janeček [-] - M. Janeček [-] - D. Tichý [-] , M. Šindelář [-] , J. Machač [-] - J. Janouškovec [-] , A. Ulč [-] - J. Kuneš [-] , L. Housar [-] , O. Bryndzák [-] , T. Rehák [-]

ŽK: 43. J. Hajšman , 72. T. Kysilka - 43. O. Bryndzák , 59. D. Tichý , 83. J. Kuneš . ČK: 81. T. Kysilka - 85. D. Tichý .
Hráči zápasu: L. Turek , T. Kysilka - D. Tichý , O. Bryndzák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škoda Pavel - ŠESTÁK Zdeněk (N), KOLÁČEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.