0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 17:00

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záluží udeřilo dvakrát během sedmi minut a vyloupilo Mantov


Branky


0

Záluží oplatilo Mantovu porážku z podzimní části soutěže a v místním derby si odvezlo domů všechny body z mantovské půdy. O výsledku zápasu se rozhodlo během první části, kdy hosté po půl hodině hry dvakrát rychle udeřili a následně již dvougólový náskok nepustili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Atraktivní fotbal přinesl góly jen na jedné straně

Od začátku zápasu se přihlížející diváci rozhodně nenudili. Obě mužstva se snažila tlačit se aktivně dopředu a k vidění byly proto šance na obou stranách. Zatímco domácí tým své příležitosti spálil, Záluží se povedlo dvakrát udeřit. Po chybě stopera Baníku, jenž upadl na mokrém trávníku se k balonu dostal Ladislav Mlnařík, který poté potvrdil pověst kanonýra a lehce přehodil gólmana Lukáše Janečka. Uběhlo pouhých sedm minut a hosté se radovali znovu. Tentokrát si míč před vápnem navedl na střelu Lukáš Pondělík, jehož dlouho letící projektil zapadl nakonec za záda domácího brankáře. Domácí i hosté měli poté ještě další gólovky, nicméně brankáři do poločasu už udrželi stávající skóre. 

Další branky už nepřišly

Přestože přihlížející diváci po změně stran nadále měli o zábavu postaráno, alší branky se už nedočkali. V koncovce se obě mužstva trápila, zvláště Mantivští spálili i nemožné. Například Petr Šmrha z gólové pozice před brankou trestuhodně přepálil míč nad hostující břevno. Ani Záluží se ovšem nedařilo dovézt své akce do gólového konce. Na domácí straně čaroval i gólman Janeček, který výbornými zákroky živil šance svého mužstva nad vodou. Mantov ovšem nevstřelil nakonec ani branku, takže všechny body putovaly do Záluží. 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Mantov
Václav Mičan - vedoucí týmu: Vyrovnané utkání, v němž rozhodlo neproměňování šancí. Zatímco my jsme spálili snad i nemožné, soupeř alespoň dvě využil. Na jaře se opravdu trápíme v zakončení, chybí nám nějaký střelec. Nejlepším naším hráčem byl gólman Lukáš Janeček, jenž nás několikrát výrazně podržel.

TJ Sokol Záluží
Petr Zahradník - trenér: Šli jsme do zápasu nažhavení, přece jenom je to pro nás derby, s cílem zvítězit, což se podařilo. Měli jsme trochu více štěstí v koncovce než soupeř. Jsme rádi, že jsme oplatili Mantovu podzimní porážku. Naším nejlepším hráčem byl Lukáš Pondělík, který kromě výstavní branky výborně tvořil hru.



Sestavy


TJ Baník Mantov
L. Janeček [-] - T. Bystrán [-] (46. M. Wizovský [-] ) , J. Janouškovec [-] , J. Kuneš [-] , M. Janeček [-] (46. J. Dráždil [-] ) - J. Machač [-] , M. Šimandl [-] , J. Hrubý [-] , P. Šmrha [-] (71. A. Ulč [-] ) - M. Šindelář [-] , D. Tichý [-] -

TJ Sokol Záluží
R. Cihlář [-] - P. Braun [-] (75. T. Fryč [-] ) , L. Mlnařík [-] , J. Šmidingr [-] , L. Pondělík [-] , J. Urbánek [-] , J. Povolný [-] , V. Zahoř [-] , L. Třeštík [-] , M. Hnilička [-] , V. Schamberger [-]

Hráči zápasu: L. Janeček - L. Pondělík .
Počet diváků: 54. Rozhodčí: PLAMÍNEK Zdeněk - ŠIMEK Luboš, LANGMAJER Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.