Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 17:00

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Demolice! Záluží načepovalo Neurazům hodně říznou dvanáctku


0

O opravdu nečekanou kanonádu se postarali v neděli fotbalisté Záluží, kteří v domácím prostředí nasázeli Neurazům na cestu domů dvanáct branek. Střelecky řádil především Ladislav Mlnařík, který vsítil rovných pět gólů! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle přinesla sedm branek

Pouze pět minut vydržel nerozhodný stav zápasu mezi Zálužím a Neurazy, které přijeli pouze v deseti hráčích v poli. Poté přišla na řadu až nebývalá kanonáda, kdy domácí hráči s chutí sázeli jednu branku za druhou a Neurazští s prominutím schytávali jednu facku za druhou. Velikonoční nadílka probíhala v prvním poločase pod taktovkou Ladislava Mlnaříka, jenž během úvodních šestnácti minut vstřelil hattrick, a do poločasu přidal ještě jednu trefu. Do gólových hodů kanonýra Záluží se v první části ještě vložili dvakrát Jan Šmidingr a jednou Josef Urbánek

Gólový účet rostl

Ani po změně stran se na hrací ploše nic nezměnilo. Brankář Trojánek si musel připadat jako ve snu, když se na něj hnal jeden útok za druhým. Hostům, kteří přijeli pouze v deseti lidech, postupně ubývali síly a nahlodaná psychika z první části znamenala, že pouze budou přibývat zářezy na domácí straně. Hattrick se povedlo dovršit Jan Šmidingrovi. pokutový kop bez problémů proměnil Lukáš Pondělík, svůj gólový účet navýšil i Josef Urbánek a jednou do černého se trefil i Zdeněk Vacek. Hvězdou zápasu byl ale Ladislav Mlnařík, který ve druhém poločase přidal ještě jednu branku, a své číslo zaokrouhlil na pětku. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Záluží
Petr Zahradník: Soupeř přijel v deseti a trochu jsme proto cítili, že by se to mohlo povést. Neurazy se sice snažily hrát, ale nám tam padaly góly. S chutí jsme si zastříleli a navíc jsme se posunuli na druhé místo v tabulce.

TJ Tatran Neurazy
Pavel Hanzlík: Hosté nechtěli raději velký debakl komentovat, podobně jako v sobotu záložník Viktorie Plzeň Martin Zeman. Náš nejlepší hráč na hřišti byl i přes počet inkasovaných gólů gólman Trojánek.



Sestavy


TJ Sokol Záluží
D. Míka [-] - P. Braun [-] (48. V. Zahoř [-] ) , L. Mlnařík [-] , J. Šmidingr [-] , L. Pondělík [-] , J. Urbánek [-] , J. Povolný [-] , Z. Vacek [-] , M. Hnilička [-] , R. Gardaš [-] , L. Třeštík [-]

TJ Tatran Neurazy
M. Trojánek [-] - M. Martínek [-] , M. Bárta [-] , M. Kuták [-] , J. Uzel [-] , J. Louda [-] , S. Jágr [-] , P. Tříska [-] , P. Hanzlík [-] , V. Tříska [-] , V. Kuska [-]

ŽK: 23. J. Šmidingr - 17. S. Jágr .
Hráči zápasu: M. Trojánek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Šimek Luboš - FEJT Zdeněk (N), PONDĚLÍK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.