2:3
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 13:30

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě červené karty srazily Líšiné vaz proti rezervě Hradce


Branky


13. R. Šmrha , 18. R. Zahoř - 50. J. Hrdina st. (p.) , 53. J. Kaplan , 70. J. Kaplan
0

Dvě zcela odlišné poločasy měli možnost vidět fanoušci, kteří zavítali na zápas Líšiné s rezervou Hradcem B. Zatímco v prvním poločase na hřišti dominovala Líšina, jež se dvěma góly ujala vedení, druhá část patřila hostům, kteří využili početní převahu a třemi brankami otočili průběh duelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dominovali a dvakrát se střelecky prosadili

První poločas byl ve znamení útočného tlaku domácího celku. Líšina začala aktivně a během dvaceti minut si vypracovala dvougólový náskok. Po cnetru od rohového kopu se nejprve prosadil Radek Šmrha. Na 2:0 proti domácí tý,m zvyšoval poté Radek Zahoř, jenž se dokýzal nejlépe zorientovat po skrumáži v pokutovém území. Hradec B se dostával dopředu jen ojediněle a opravdu to nevypadalo na to, že by se mělo v dění na hřišti po změně stran něco měnit. 

Dvě červené karty znamenaly obrat Hradce B

Po pauze se dění na hřišti diametrálně změnilo. Líšina ustoupila ze své hry a celkově postupně houstla atmosféra na hrací ploše. Nejprve přišel na řadu správně odpískaný pokutový kop, s nímž si hostující Jiří Hrdina bez problémů poradil. O tři minuty později bylo už srovnáno. Střídající Patrik Snášel oživil hru svého mužstva a na konci jeho akce byl skórující Jiří Kaplan. Vyrovnaný stav poté vydržel nějakou chvíli, než na hrací ploše bouchly saze. Jan Černý prokázal, že červené karty přitahuje jako magnet, a po kopnutí soupeře dle zápisu o utkání putoval do sprch. Nervozitu na hřišti poté dokázal znovu využít Jiří Kaplan, kterému se podařilo přetočit duel na stranu Hradce B. Červený kartónek poté uviděl ještě domácí Kříž a Líšina rázem hrála v devíti. Hradečtí sice poté polevili a ještě dali šanci se domácím nadechnout, ti ovšem už nedokázali s výsledkem zápasu nic udělat. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Líšina
Libor Reidl: První poločas byl z naší strany dobrý, ale poté už to nemá cenu komentovat, jinak bych se musel rozčílit, Zasáhla vyšší moc.

SK Hradec 1946 B
František Mareš: Úvod zápasu se nám vůbec nepovedl a domácí byli jasně lepší. Do přestávky šla ale paradoxně Líšina rozhádaná a vše vyvrcholilo v druhém poločase, kdy padaly červené karty. My jsme se díky tomu dostali do hry a nakonec se nám povedlo otočit zápas. Vzhledem k tomu, jaké to bylo utkání, jsou to zlaté body.



Sestavy


TJ Sokol Líšina
J. Zikmund [-] - R. Šmrha [-] (72. M. Kloversa [-] ) , J. Černý [-] , R. Zahoř [-] , T. Slováček [-] , Z. Tříska [-] , L. Bauer [-] (76. Z. Hrdonka [-] ) , T. Benda [-] , V. Kříž [-] , M. Klich [-] (59. L. Kloversa [-] ) , J. Schejbal [-]

SK Hradec 1946 B
J. Mimra [-] - T. Dufek [-] , L. Varga [-] , J. Šmejkal [-] , R. Švarc [-] - J. Kaplan [-] , M. Loritz [-] , J. Šubrt [-] , J. Hrdina st. [-] , V. Höfer [-] (67. V. Lepič [-] ) - M. Douša [-] (46. P. Snášel [-] )

ŽK: 28. R. Šmrha , 54. V. Kříž , 70. L. Bauer - 24. L. Varga , 30. M. Loritz , 58. T. Dufek . ČK: 68. J. Černý , 71. V. Kříž .
Hráči zápasu: R. Šmrha - P. Snášel .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - BERKA Radek (N), KAŠE Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.