2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Merklínské béčko pokračuje v dobrém jaru


Branky


0

V jarní části sezóny dokázal zdolat béčko Merklína pouze celek z Chlumčan. Navíc nejeden výsledek byl nečekaný, možná i senzační. Hosté v minulém kole prohráli v Dnešicích a dnes určitě chtěli bodovat. Poříčí mělo v zápase více šancí i optickou převahu, ale na to se fotbal nehraje. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelecká nemohoucnost

Od úvodních minut byl aktivnější hostující celek, který neustále zaměstnával obranu domácích. Ta ale fungovala výborně a když už přece jen něco prošlo, zakročil Vopička, nebo útočníci netrefovali branku. V 11. minutě se dostali domácí k první ofenzivní akci. Ve vápně se dostal balon k Liškovi a ten obstřelil Hroňka v bráně. Domácí tak šli z první šance do vedení. Zbytek poločasu se nesl v duchu zahazování šancí v podání Poříčí. 

Obdobný průběh

I v druhém poločase bylo Poříčí lepším mužstvem. Přesto to byli paradoxně opět domácí kteří skórovali. Hostující obraně utekl Kamil Kubát a ranou do šibenice nedal brankáři šanci. Hosté měli dostatek možností snížit, nebo dokonce i vyrovnat, ale zmar v koncovce je nakonec stál všechny body, protože Merklín už do konce zápasu neinkasoval. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Merklín B
Jan Bláha (předseda TJ Merklín): "Hosté měli daleko více šancí než mi, ale netrefovali branku. V bráně se poprvé představil Vopička a hned udržel čisté konto. V obraně pak zářil Špirk. Pro nás jsou to velice cenné tři body, v zápase, ve kterém jsme nebyli lepší."




Sestavy


TJ Sokol Merklín B
V. Vopička [-] - L. Velek [-] , S. Špirk [-] , M. Voráček [-] (46. D. Tesárek [-] ) , J. Liška [-] , M. Liška [-] , K. Kubát [-] , D. Wild [-] (54. T. Hraběta [-] ) , J. Brejcha [-] , Z. Bešta [-] , S. Žižka [-]

TJ Sokol Spálené Poříčí B
D. Hroněk [-] - R. Bořík [-] , J. Sklenář [-] - J. Louda [-] , O. Bláha [-] , J. Tupý [-] , M. Hofman [-] - P. Byron [-] - L. Hroněk [-] , F. Brudna [-] , J. Karas [-] (46. D. Hulec [-] )

ŽK: 78. S. Žižka .
Hráči zápasu: V. Vopička , S. Špirk .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Křen Jiří - ANDERLE Jan (N), BOČEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.