Bohdalec se výhrou v Osové Bítýšce vrátil do čela


Branky


37. J. Večeřa - 4. J. Sklenář , 34. L. Jaša , 54. J. Sklenář , 58. L. Jaša , 70. R. Morkus (p.)
0

Bohdalečtí fotbalisté neponechali nic náhodě a vysokým vítězstvím se vrátili do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli měli hosté jednobrankový náskok

Hosté začali mnohem aktivněji a již ve čtvrté minutě šli do vedení, když se po přihrávce Luboše Jaši prosadil Jan Sklenář. Bohdalec nadále pokračoval v tlaku, několik slibných šancí skončilo nevyužitých. Až v 34. minutě si střelec a nahrávající u první branky prohodili role a Luboš Jaša zvýšil na 2:0. Jako blesk z čistého nebe přišlo snížení domácích, po nedorozumnění hostující obrany se v 37. minutě prosadil Jan Večera a snížil. Skóre 1:2 vydrželo i do konce poločasu.

Hosté rozhodli třemi brankami o svém vítězství

V druhém poločase se hrál vyrovnaný fotbal se šancemi na obou stranách, v 54. minutě utekl po dlouhé přihrávce za obranu Jan Sklenář a zvýšil na 3:1 pro hosty. O čtyři minuty později skóre navýšil další přesnou trefou Luboš Jaša. V 70. minutě byl ve vápně faulován Morkus a sám se postavil k exekuci pokutového kopu, jenž střelou doprostřed branky proměnil. V 83. minutě fauloval Petr Jaša unikajícího soupeře a viděl od rozhodčího červenou kartu, zbytek utkání se dohrával na polovině Bohdalce, skóre se však již nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška B
Jakub Barbořík - hráč: První půlku nás soupeř přehrával. Druhou půlku jsme se zvedli a většinu poločasu jsme hráli na soupeřově půlce, ale dostali jsme smolné góly, takže je to pro nás trochu krutý výsledek.

TJ Jiskra Bohdalec
Jan Sklenář: V zápase jsme byli jednoznačně lepším týmem, hosty jsme až na šťastný gól k ničemu nepustili a naprosto po zásluze jsme zvítězili.



Sestavy


SK Osová Bítýška B
J. Šmerda [-] (46. V. Božek [-] ) - M. Zeman [-] (66. J. Havlín [-] ) , T. Karmazín [-] , M. Havlík [-] , J. Barbořík [-] - P. Habán [-] (15. P. Malý [-] ) , J. Večeřa [-] - M. Kulík [-] , M. Hanzelka [-] - M. Dupal [-] (70. M. Vejrosta [-] ) , J. Malý [-]

TJ Jiskra Bohdalec
R. Skryja [-] - J. Sklenář [-] , P. Jaša [-] , V. Petříček [-] , L. Jaša [-] , P. Sklenář [-] , R. Morkus [-] , P. Dostál [-] (58. R. Kamarád [-] ) , J. Dostál [-] (68. D. Skryja [-] ) , M. Kučera [-] , T. Dostál [-]

ŽK: 61. P. Malý , 69. J. Barbořík - 52. J. Sklenář , 79. D. Skryja . ČK: 83. P. Jaša .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - CHYTKA Zdeněk (N), CHRÁST Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.