2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Santus na jaře poprvé vyhrál


Branky


0

Jívoví v důležitém domácím zápase přehrálo Radostín

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jindřich Horký poslal domácí do vedení

V neděli se za jarního počasí odehrál především pro domácí Jívoví velmi důležitý zápas o cenné body. Zápas začal ve vysokém tempu a do zakončení se více dostávali hosté z Radostína. Dvakrát měl vyloženou gólovou šanci hostující Juda, poprvé se však ještě snažil sám před Štrynclem přihrávat a podruhé tváří v tvář domácímu gólmanovi už zakončil, ovšem těsně vedle levé tyče. Na druhé straně přišel hned vzápětí trest. Po skrumáži před velkým vápnem Radostína se k odraženému míči dostal Jindřich Horký a z voleje levou nohou vypálil na Dupalovu branku, projektil s lehkou tečí rozvlnil síť mimo dosah radostínského brankáře a Santus tak od 14. minuty vedl 1:0. Blízko k vyrovnání byl Radostín ve 32. minutě, kdy hosté zahrávali přímý kop z velmi slibné pozice. K míči se postavil Kovář a krásnou a tvrdou střelou obstřelil obrannou zeď. Gólovou radost mu však výborným skokem a zákrokem zkazil Štryncl. Do konce poločasu pak bylo ještě na každé straně k vidění pár zahozených a přitom slibně rozjetých šancí.

Jívoví rozhodlo brzo po poločase

Po přestávce vstoupili do utkání lépe domácí, kteří si lepší start druhého poločasu snad nemohli ani představit. Hned z první vážnější akce se prosadil kapitán Miroslav Koukola po té, co na hranici vápna prokličkoval přes obránce a z úhlu prostřelil Dupala k bližší tyči. Ve 49. minutě tak na tabuli svítilo skóre 2:0. Ve zbytku poločasu byl k vidění celkem otevřený fotbal, ke konci se domácí zatáhli ve snaze ubránit svůj náskok. Radostínští měli v té chvíli herně navrch, domácí naopak hrozili z rychlých brejků. Proti stavu 3:0 byl však razantně hostující gólman Dupal, který se ke konci zaskvěl nejedním výborným zákrokem a překazil spoustu vyložených šancí Santusu. Radostín se pár minut před koncem přece jen dočkal gólu, ale ten kvůli ofsajdovému postavení skórujícího hráče nemohl být uznán, a tak zápas skončil výsledkem 2:0 pro domácí Jívoví.



Ohlasy k zápasu


FC Santus Jívoví
Vít Havelka: Na kupodivu dobrém hřišti (na naše poměry) se hrálo pěkné a především vyrovnané utkání. Ze začátku jsme měli obrovský ranec štěstí. Kdybychom po čtvrt hodině prohrávali 0:2, nemohli bychom se divit, v obraně nám to celkem hořelo. Pak ale zafungovalo nepsané pravidlo „nedáš-dostaneš" a Jindra krásnou střelou z první otevřel skóre, které jsme hned po změně stran navýšili. Ke konci jsme se ještě o výsledek museli strachovat, jelikož jsme se zbytečně zatáhli a Radostín si začal vytvářet tlak. Naštěstí ho v gól nepřetavili a my si tak mohli připsat velmi cenné 3 body. Vyzdvihnout bych chtěl výkony obou gólmanů, kteří předváděli perfektní zákroky.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Vladimír Šíma: Dnes předvedly oba týmy pohledný fotbal. Na kvalitním terénu se hrál vyrovnaný fotbal, bohužel jsme v úvodu nevyužili slibné šance a domácí nás hned z první potrestali .Do do druhé půlky jsme vstoupily vlažně a domácí skóre navýšili. Poté se zatáhli a začali výsledek bránit. Měli jsme tlak, ale gólu jsme se nedočkali Závěr zápasu byl hodně nahoru dolů. Domácím měli několik brejků, které však zahodili, nebo je vychytal výborný Dupal. Fotbal se hraje na góly a když žádný nedáte, nemůžete vyhrát. I přes prohru bych chtěl dnes pochválit celý tým za předvedenou hru.



Sestavy


FC Santus Jívoví
M. Štryncl [-] - Z. Holubář [-] , M. Koukola [-] (76. V. Havelka [-] ) , J. Horký [-] , J. Koukola [-] , R. Havlíček [-] (55. J. Požár [-] ) , J. Láznička [-] , S. Krejčí [-] , V. Dvořák [-] , D. Dřímal [-] , M. Mach [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - J. Kohout [-] , S. Berka [-] , J. Večeřa [-] , P. Dvořák [-] - R. Fňukal [-] , L. Kozel [-] , M. Gregar [-] (75. L. Dvořák [-] ) , D. Hrbek [-] - J. Juda [-] (51. R. Večeřa [-] ) , R. Kovář [-] (59. J. Novotný [-] )

ŽK: 70. V. Dvořák - 39. J. Juda .
Hráči zápasu: M. Štryncl , V. Dvořák - I. Dupal .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: HOŘÍNEK Tomáš - ŠOUSTAR Jaroslav, UHLÍŘ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.