Hamry udolaly nejtěsnějším rozdílem Svratku


Branky


0

V zápase týmů z opačných pólů tabulky byly úspěšnější domácí Hamry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jaroslav Miklík poslal kladiváře do vedení

Kladiváři přivítali na svém hřišti soupeře ze Svratky. Zápas začali lépe Hamry, které mohly hned na začátku otevřít skóre.  Hlavička Jiřího Zábranského však skončila jen na tyči. Zápas byl plný nepřesností kvůli těžkému terénu, a proto se hrálo většinou hlavně vzduchem. Do dobré šance se dostal domácí Dominik Havlík, ale mířil pouze vedle branky. Na druhé straně se zaskvěl brankář Tomáš Pinkava, který vytáhl přesně kopnutý přímý kop hostí a následně také střel, která mířil přesně pod břevno. Před poločasem tak změnili bezbrankové skóre domácí. Dominik Havlík na rohu vápna vypíchl míč, prošel až do pokutového území a přesně našel Jaroslava Miklíka, který bez problémů přesně zavěsil. Do kabin se šlo s jednobrankovým vedením kladivářů. 

Zranění Tomáše Ondry utlumilo závěrečný tlak Svratky

V druhé půlce se opět hrálo především na nakopávané balony a tutové šance nepřicházely. Navýšit náskok Hamrů mohl Kamil Suský, ale ani hlavou, ani za pár chvil nohou nedokázal zamířit na bránu. Hosté měli pár rohů, ale ani z nich nedokázali nic využít. Výsledek se už do konce zápasu nezměnil a domácí Hamry tak porazili Svratku 1:0.

Příští kolo čeká kladiváře velice těžký souboj na hřišti Nové Vsi B, která na jaře ještě neprohrála. Svratka přivítá v domácím prostředí lídra tabulky z Bohdalova. V tomto zápase mohou svratečtí jen překvapit a favorita okresního přeboru potrápit.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Hned na začátku jsme mohli dát gól, který by nám určitě pomohl a hrálo by se nám líp. Musíme být rádi alespoň za ten jeden gól, který nakonec rozhodl. Bohužel na našem hřišti to teď na nějaký pěkný fotbal není, a tak to musíme hlavně odbojovat.

SK Svratka
Pavel Makovský: Utkání bylo téměř totožné jako minulé kolo s Osovou Bítýškou. Oba týmy byly vyrovnané a rozhodla jediná branka. Zápas nebyl příliš pohledný kvůli silnému větru a bohužel i hroznému hřišti. Nepomohlo nám ani nešťastné zranění Tomáše Ondry, když jsme místo závěrečného tlaku dohrávali v deseti, jelikož už všichni naši hráči střídali. Naši střeleckou nemohoucnost zkusíme prolomit doma s Bohdalovem, kde můžeme jenom překvapit. Pak už jsou pro nás body povinností.



Místo: Hamry nad Sázavou. Počet diváků: 57. Rozhodčí: INVALD Lukáš - LANDSMAN David, NEBOLA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.