2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fulnek otočil po přestávce


Branky


0

Ani ve třetím venkovním utkání v řadě fotbalisté Tiché neuspěli, když v rámci 22. kola CANIS 1.B třídy, sk. D prohráli ve Fulneku 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za ideálního fotbalového počasí a na hřišti, které pamatuje i druholigové časy, začali lépe domácí. Ti se po devíti minutách hry mohli ujmout vedení, ale proti byl gólman Pikulík, jenž nejprve vytáhl na břevno ránu zpoza vápna a posléze na rohový kop i dorážku z bezprostřední blízkosti.

Fulnek, který v jarní části pouze jednou nebodoval, nepolevoval a jen o minutu později byl znovu velmi blízko otevření skóre. Konkrétně druhý nejlepší střelec soutěže Jan Šesták, jenž po rohovém kopu vyskočil nejvýše. Jeho střela však pouze olízla vzdálenější tyč tichavské klece.

Postupem času Tichá srovnala krok a byl to právě Janáčův výběr, kdo se ujal vedení. Ve 36. minutě vytáhl brankář Rozsypal ránu Fajčáka na tyč, jenže celá akce pokračovala a po stříleném centru Suchomela se míč odrazil od tyče za marně se natahujícího gólmana – 0:1.

 

 Vstřelená branka hosty povzbudila a byli to právě oni, kdo na přelomu první a druhé části diktoval tempo hry. Z několika slibných příležitostí ale Tichavjané pojišťující zásah nevytěžili, což se jim (stejně jako v předcházejícím utkání ve Fryčovicích) stalo osudným.

Na počátku osmé desetiminutovky totiž potrestal laciné zaváhání v tichavské defenzivě Stratil, jenž si navedl míč až do pokutového území hostů a přesnou ranou k tyči srovnal gólový účet – 1:1.

O necelých sedm minut později slavili domácí podruhé. Hosté při útočné akci přišli o balon, čehož využil Jan Šesták. Ten sice v samostatném úniku napálil vyběhnuvšího Pikulíka, jenže míč se odrazil zpět do kapitána Fulneku a od něj šťastně za brankovou čáru – 2:1.

V závěru zápasu hrála Tichá na maximální riziko, ale stoprocentní šanci už si nevypracovala. Domácí naopak měli po brejcích čtyři vyložené příležitosti. Ve všech případech sice ztroskotali na strážci tichavského brankoviště, nicméně nejtěsnější vedení s přehledem uhájili.

 

zdroj: http://fotbalticha.regionycr.cz



Ohlasy k zápasu


Fotbal Fulnek
Pavel Jurča (trenér, novojicinsky.denik.cz): V prvním poločase jsme až na prvních patnáct minut vůbec nic nevymysleli. Chyběl nám pohyb a vůbec jsme nehráli naši hru. Tichá bránila velmi dobře v bloku a spoléhala na brejky. V kabině jsme si něco řekli, protože takhle by to dále nešlo.Závěr už jsme si pohlídali. Jsou to vydřené body, ale klukům patří za ten obrat velký dík. Ve druhém poločase jsme začali hrát to, co jsme hráli v předešlých zápasech a už to bylo o něčem jiném. Ještě bych zmínil výkon rozhodčího, který připustil tvrdší hru a nechal to hrát.

SK Tichá
Miroslav Janáč (trenér): Utkání ve Fulneku začali lépe domácí. Měli územní převahu, kterou přetavili v jedno nastřelené břevno a dvě šance. Asi po dvaceti minutách jsme nicméně hru vyrovnali a začali se prosazovat i my. Nakonec jsme se dočkali vedoucí branky, když nejprve Fajčák napálil tyč, celá akce ale pokračovala a Suchomelův střílený centr skončil s přispěním tyče za zády Rozsypala. Na přelomu prvního a druhého poločasu se bylo skutečně nač dívat. Z územní převahy jsme si vytvořili čtyři standardní situace. Tři z nich zaváněly gólem, když zejména stopeři Petřík a Sládeček byli v pokutovém území domácích hodně cítit. Obě branky padly po taktických individuálních chybách. Domácí jsme nepustili do žádného většího tlaku a paradoxně jsme inkasovali po brejkových situacích.



Sestavy


Fotbal Fulnek
M. Rozsypal [-] - L. Kocún [-] , V. Maleňák [-] , D. Mrkvica [-] - V. Minařík [-] , J. Stratil [-] , J. Darda [-] , J. Špitalík [-] - M. Houfek [-] , L. Vašina [-] (68. P. Fojtík [-] ) , J. Šesták [-] -

SK Tichá
V. Pikulík [-] - R. Švrček [-] (32. J. Štefek [-] ) , P. Zdarsa [-] , L. Petřík [-] , D. Sobota [-] (75. J. Míčka [-] ) , P. Fojtík [-] , O. Švrček [-] , D. Fajčák [-] , R. Sládeček [-] (84. M. Vaněk [-] ) , M. Matúš [-] , V. Suchomel [-]

ŽK: 86. J. Šesták - 46. P. Zdarsa , 83. L. Petřík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ZÁVODNÝ Vít - ADAMEC Jiří, TOBOLA Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.