0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radkovice vyhrály klíčový záchranářský souboj


Branky


0

Pro oba týmy se jednalo o klíčový zápas s ohledem na setrvání v soutěži. Lepší výchozí pozici měly Dobřany, které měly o tři body více, navíc mají výbornou formu. Hosté si byli také vědomi důležitosti utkání. Dalo se tak čekat vyrovnané bojovné utkání, které může hodně napovědět o tom, kdo sestoupí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slepené góly

Úvod zápasu byl hodně opatrný, bylo znát, že oba celky ví o co se hraje. O něco lepší byl domácí tým, ale gólově se prosadit nedokázal. V 17. minutě přišel dlouhý nákop dopředu, ke kterému se dostal František Březina, narazil si s Václavem Bradou a ten jej vyslal sám na brankáře. Březina v zakončení zachoval chladnou hlavu a poslal Radkovice do vedení. Uběhly jen čtyři minuty a hostující útočníci opět provětrali domácí obranu. Tentokrát byl v roli nahrávajícího Březina a zakončoval Brada, výsledek byl ale stejný. 0:2. Domácí se snažili do poločasu s výsledkem něco udělat, ale nedařilo se jim dostat soupeře pod tlak. První poločas tak vyzněl lépe pro hosty.

Tvrdší hra

Postupem času byla znát nervozita na hřišti a pomalu se začaly přiostřovat zákroky. Místo fotbalových akcí tak bylo k vidění spousta faulů, které rozhodčí někdy pískal a někdy pouštěl. Vyústilo to sporným vyloučením Františka Březiny. Dobřany tak měly v posledních minutách zápasu početní převahu. Radkovice se ale semkly a předvedly obrovské nasazení a vůli po vítězství. Hosté tak nakonec uhájili důležité vítězství a boj o záchranu tak bude ještě hodně zajímavý. 



Ohlasy k zápasu


TJ Dobřany
Petr Tušek (trenér TJ Dobřany): "Soupeř na nás vyrukoval s tvrdou hrou a rychlými protiútoky, se kterými jsme měli velké problémy. Radkovice několikrát podržel brankář. Soupeři samozřejmě gratuluji k vítězství."

TJ Sparta Radkovice
Stanislav Tisot (Trenér Tj Sparta Radkovice): "První poločas jsme se nedokázali dostat do tempa. Až po vstřeleném gólu se naše hra začala zlepšovat. V druhém poločase se na hřiště přenesla nervozita z laviček a hra se přiostřila. Když jsme šli do oslabení začal tým šlapat na více než sto procent. Dobřan je mi trochu líto, ale pro nás je to o to důležitější výhra, která nám dává naději na záchranu."



Sestavy


TJ Dobřany
K. Lang [-] - J. Rajt [-] , J. Schovánek [-] , P. Smetana [-] , M. Zeman [-] , M. Brožík [-] , J. Čimera [-] , M. Opatrný [-] (63. J. Král [-] ) , M. Gleissner [-] , M. Skřivan [-] , P. Trdlička [-]

TJ Sparta Radkovice
K. Novotný [-] - P. Němec [-] , R. Soušek [-] (36. Z. Bultas [-] ) , T. Kučera [-] , I. Marina [-] , V. Brada [-] , T. Kutka [-] (46. D. Fiala [-] ) , F. Březina [-] , M. Velich [-] , J. Toman [-] , V. Soyma [-]

ŽK: 25. M. Opatrný , 75. P. Trdlička , 80. J. Rajt - 30. T. Kutka , 35. R. Soušek , 55. F. Březina , 65. V. Soyma . ČK: 79. F. Březina .
Hráči zápasu: F. Březina , V. Brada .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PLAMÍNEK Zdeněk - LANGMAJER Ladislav, MICHÁLEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.