3:4p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabený Smolivec vydřel remízu


Branky


0

Smolivec si drží postavení v horní polovině tabulky a pokud tam chce zůstat, musí doma vyhrávat. Navíc v posledním kole přejel Předenice a další tři body měly následovat proti Dobřanům. Ty se na jaře zvedly a ještě neprohrály. V minulém kole si doma smlsly na lídru tabulky a pro body si přijely i do Smolivce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nudný poločas

První dějství příliš fotbalových akcí nepřineslo. Mírnou převahu měl domácí celek, ale vyložených šancí příliš neměl. V 16. minutě se ale dokázal prosadit Martin Hrkel a poslal domácí do vedení. Do konce poločasu měly oba celky pár příležitostí, ale gólové parametry nesplňovala žádná. Poločas tak skončil 1:0. 

Heriocký závěr domácích

Do druhého poločasu nastoupily úplně jiné Dobřany. V 49. minutě se po rohovém kopu dostal do zakončení Michal Brožík a vyrovnal stav utkání. V 58. minutě zatáhl po straně balon Milan Gleissner, předložil ho Michalu Brožíkovi a ten přidal svůj druhý gól v zápase. V podstatě hned po rozehře se hosté znovu zmocnili míče po chybě v obraně domácích a Josef Král nabídnutou příležitostí nepohrdl. 1:3. Se Smolivcem to nevypadalo dobře. Navíc v 81. minutě přišla další rána. Jiří Šíma neudržel nervy na uzdě a strčil do protihráče. Sudí mu ukázal červenou kartu a domácí šli do desíti. Přesto se jim za dvě minuty povedlo snížit zásluhou Jana Strejce. Tým se semknul a v posledních minutách dokázal i v oslabení zatlačit hosty. V posledních vteřinách zápasu došlo ke sporné situaci, kdy se domácí dožadovali rohového kopu, ale pomezní ukazoval aut. Hostující brankář Karel Lang se i v tomto důležitém okamžiku zachoval v duchu fair play a přiznal svou teč. Z následného rohu se dostal k zakončení František Trhlík a vyrovnal stav utkání. Vzápětí rozhodčí odpískal konec zápasu. I přesto, že Langovo přiznání stálo Dobřany výhru se dočkal uznání jak od soupeře, tak od vlastního trenéra a spoluhráčů.

Bod navíc pro Dobřany

V penaltovém rozstřelu totálně selhali domácí střelci a Dobřany je tak ovládl v poklidu výsledkem 0:3. 



Ohlasy k zápasu



TJ Dobřany
Petr Trdlička (hráč Tj Dobřany): "Hrálo se na těžkém terénu. První poločas nebyl nic moc. Do druhého jsme vlítli jako uragán a otočili na 3:1. V posledních minutách dokázal soupeř v oslabení vyrovnat. Před zápasem a v poločase bychom remízu brali, po zápase je to trochu škoda, ale dva body zvenku jsou dobrý. Ještě bych vyzdvihl našeho brankáře, který se v důležitém okamžiku zachoval v duchu fair play. "



Sestavy


SK Starý Smolivec
K. Dražan [-] - O. Šustr [-] , J. Strejc [-] , M. Hrkel [-] , P. Panýrek [-] , J. Růt [-] , F. Trhlík [-] , J. Šíma [-] , O. Strejc [-] (49. V. Nachtman [-] ) , K. Bouše [-] (83. P. Pechr [-] ) , P. Nachtman [-]

TJ Dobřany
K. Lang [-] - J. Rajt [-] , P. Smetana [-] , M. Zeman [-] (87. O. Bouček [-] ) , T. Helus [-] (46. J. Král [-] ) , M. Brožík [-] , J. Čimera [-] , M. Opatrný [-] , M. Gleissner [-] , M. Skřivan [-] , P. Trdlička [-]

ŽK: 76. P. Nachtman - 48. P. Trdlička , 64. M. Zeman , 82. M. Opatrný . ČK: 81. J. Šíma .
Hráči zápasu: M. Brožík , K. Lang .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - RŮT Jiří (N), SCHOVÁNEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.