2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 10:15

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk podal kvalitní výkon, na body to ale nestačilo


Branky


0

Chotěšov v pondělním dohrávaném zápase v Kasejovicích obdržel velikonoční nadílku v podobě osmi gólů ve své síti. V domácím prostředí tak potřeboval napravit zaváhání. Soupeřem jim byl Nepomuk, který ovšem přijel pouze v jedenácti lidech a navíc bez dresů. Domácí jim tak půjčili jednu z náhradních sad. Hosté podali statečný výkon a drželi krok s Chotěšovem, přestože větší část zápasu hráli v deseti. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zranění

Začátek zápasu byl vyrovnaný. Oba celky se snažily o ofenzivní kombinační hru. K vidění bylo i několik nadějných šancí, žádná ale brankou neskončila. Jako klíčový okamžik prvního poločase tak ukázal moment, kdy se zranil jeden z hostujících hráčů a Nepomuk tak musel dohrávat v deseti. Přesto dokázal do poločasu držet s Chotěšovem krok a neinkasovat. 

Převaha domácích

V druhém poločase bylo postupem času víc a víc znát, že hostům pomalu ale jistě docházejí síly a domácí začali mít převahu. Zužitkovali jí už v 49. minutě, kdy se z vápna opřel do balonu Miloslav Vítek a prostřelil Wallenfelse. Z přibývajícím časem měli domácí stále více příležitostí, ale nepomucký brankář držel naděje svého týmu. Druhou, uklidňující branku přidal Chotěšov zhruba dvacet minut před koncem. Vilém Bednář zatáhl balon po straně, odkud ho předložil do vápna Adamu Kavkovi a ten obstřelil brankáře. Nepomuk už neměl dost sil v posledních minutách s výsledkem nic udělat a přenechal tak všechny body domácím. 



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov B
Miroslav Mužík (trenér TJ Chotěšov): "Nepomuk si přijel zahrát fotbal a to nám vyhovovalo. Nenakopávalo se, ale hrálo se spíše po zemi a dost ofenzivně. Do zranění to byl vyrovnaný zápas. Potom už jsme měli převahu a vstřelili dva góly. Branek mohlo být vzhledem k šancím víc, ale to by bylo nefér vůči hostům."

FK Nepomuk B
Miroslav Švec (hráč FK Nepomuk): "Na zápas jsme jeli pouze v jedenácti lidech. Nehrál se moc pohledný fotbal. V prvním poločase se nám zranil hráč a museli jsme dohrávat v deseti. Soupeř měl nakonec víc šancí a zaslouženě vyhrál."



Sestavy


TJ Chotěšov B
J. Weiss [-] - M. Brabec [-] (71. M. Bednář [-] ) , Z. Hönig [-] , T. Brabec [-] (46. M. Vítek [-] ) , P. Milička [-] - T. Veselý [-] , S. Durkoš [-] , M. Pešek [-] , L. Vebr [-] - V. Bednář [-] , A. Kavka [-]

FK Nepomuk B
P. Wallenfels [-] - F. Šlehubr [-] , J. Slach [-] , J. Ticháček [-] , M. Václavek [-] , M. Švec [-] , T. Karela [-] , R. Mráz [-] , P. Osuský [-] , J. Kalabza [-] , J. Vokurka [-]

ŽK: 52. M. Pešek , 70. T. Veselý .
Hráči zápasu: M. Pešek - M. Václavek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Smetana Patrik - SZIKSZAY Ladislav, LEGÁT Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.