3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani Losiná nedokázala zastavit Dobřany


Branky


0

Dobřany jsou v jarní části sezóny jako svěží vítr. Neprohrály zatím žádný zápas a teď je čeká největší zkouška, vedoucí celek a zatím vcelku suverénní tým z Losiné. Utkání přineslo nečekaně jasný průběh i výsledek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek prvního poločasu byl překvapivě v jasné režii domácího celku, který přehrával Losinou hlavně díky vysokému nasazení a odhodlanosti hráčů. Žádná gólová akce ale v prvních minutách nepřišla. Hostující celek se za půlku dostával pouze sporadicky. O to víc bylo důležité, že obrana pracovala bezchybně. Losiná se dostala ke konci poločasu do veliké příležitosti, ale Lang v bráně podržel svůj tým. V 40. minuty se do šance dostal Gleissner, kdy postupoval z pravé strany sám na Zbině, kterého překonal a poslal Dobřany do vedení. Minutu před koncem poločasu centroval od rohového praporku Brožík. Jeho centr byl tak nepovedený, až skončil za zády překvapeného brankáře hostů, který i přes veškerou snahu nedokázal balon vytěsnit. Poločasové skóre bylo 2:0.

Pojišťovací gól

Hosté šli do druhého poločasu s tím, že musejí utkání alespoň vyrovnat, aby se vyhnuli senzaci. Začátek jim ale příliš nevyšel. V 48. minutě uviděl Hajšman červenou kartu, když na poslední chvíli zatáhl za záchranou brzdu a fauloval útočníka. Následný trestňák na hranici vápna si vzal na starost Jaroslav Schovánek a nádhernou ranou překonal Zbiňě. Hra se poté vyrovnala. Domácí se nikam nehnali a hosté neměli v oslabení dostatek si dlouhodobě zatlačit Dobřany. I přes několik šancí na obou stranách se už skóre zápasu neměnilo a Dobřany tak pokračují v senzační jízdě, kterou nezastavil ani lídr soutěže.



Ohlasy k zápasu


TJ Dobřany
Petr Tušek (trenér TJ Dobřany): "Chybělo nám několik hráčů, o to víc ale kluci makali. Drželi se přesně pokynů které měli a první poločas jsme soupeře jasně přehráli. Druhý poločas už byl vyrovnanější. Klukům bych chtěl za výkon poděkovat. Když to praskne, tak to praskne. Kluci už budou vědět."




Sestavy


TJ Dobřany
K. Lang [-] - O. Skála [-] (63. T. Kydlíček [-] ) , T. Helus [-] , M. Brožík [-] , J. Čimera [-] , F. Štěpán [-] , M. Opatrný [-] , M. Gleissner [-] , M. Skřivan [-] , J. Schovánek [-] (82. J. Král [-] ) , P. Trdlička [-]

TJ Sokol Losiná
M. Zbiň [-] - J. Šlais [-] , P. Novotný [-] , Z. Svoboda [-] , V. Hajšman [-] - P. Tančouz [-] , J. Votípka [-] , F. Mádr [-] (73. V. Brejcha [-] ) - M. Veleman [-] , O. Tic [-] , T. Hrach [-]

ŽK: 55. O. Skála , 73. P. Trdlička - 73. J. Votípka , 80. O. Tic . ČK: 48. V. Hajšman .
Hráči zápasu: K. Lang .
Počet diváků: 41. Rozhodčí: KLIK Jiří - NĚMEC Michal, PLAMÍNEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.