0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdemyslice konečně vyhrály


Branky


0

Hradec si vydobyl pověst týmu, který doma umí porazit každého. Potvrdit to chtěl i proti celku, jenž také bojuje o záchranu, Zdemyslicím. Ty se dostaly do problémů v boji o záchranu, protože Dobřany i Radkovice se na ně dotáhly. Chtěly tak na jaře konečně přetavit dobrý výkon v body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

V Hradci, na pěkném trávníku a za krásného počasí se odehrála jedna z dalších záchranářských bitev o setrvání v Okresním přeboru. Úvod zápasu byl z obou stran opatrnější, bylo vidět, že nikdo nechce udělat první chybu. I tak to byli hosté, kteří byli aktivnější směrem dopředu a začali ohrožovat domácí svatyni. Měli i dvě šance,ale obě skončili mimo branku a když už se do domácí branky nemohli trefit hosté, zkusil to domácí obránce, ale na štěstí pro něj jen těsně minul tyč své branky. Pak se osmělili i domácí, nejprve se středem hřiště probil domácí kapitán Hrdina, ale Kotora ho vychytal. Vzápětí kopali domácí sérii tří rohových kopů, po kterých vznikli vždy velké závary uvnitř vápna, ale ani z těchto závarů gól nepadl. První poločas byli herně mírně lepší hosté, ale na šance to bylo vyrovnané a tak i výsledek byl po 45-ti minutách nerozhodný 0:0.

Druhý poločas

Do druhého poločasu hosté nastoupili ve velkém stylu a hned v 55. minutě měli zatím největší šanci zápasu, kdy se do průniku dostal Jeslínek, jeho střelu vyrazil gólman a následnou dorážku poslal Čimera z velkého vápna do břevna. Hosté poté ovládli hru a zatápěli domácím, kteří si opět málem vstřelili vlastní gól. Snaha hostů byla korunována v 66 minutě, kdy si na dlouhý balon, naběhl Martin Kysela, nacentroval na Aleše Polívku a ten levou nohou křížně poslal balon přesně k tyči domácí branky. 0:1 Hosté kontrolovali hru a měli ještě další závary, ale nedařilo se jim přidat druhý uklidňující gól. Zejména šance Česala z 89. minuty volala po brance, ale ten z malého vápna trestuhodně přestřelil. V 90. minutě se ještě nechal nesmyslně vyloučit hostující Tomáš Zelený, který tímto zkratem ještě připravil spoluhráčům těžké chvíle, jelikož rozhodčí nastavil tři minuty. Domácí vrhly všechny síly do útoku, měli dva rohy, kdy po jednom z nich domácí hráč poslal balon jen těsně vedle hostující branky. V 92 minutě, přišla ještě jedna nebezpečná střela od útočníka Douši, ale Kotora si i s tímto pokusem poradil a pak už mohli hosté poprvé v jarní části slavit důležité vítězství.



Ohlasy k zápasu



TJ Zdemyslice
Jindřich Kotora (asistent trenéra TJ Zdemyslice): "Tak konečně jsme vyhráli a poprvé v soutěži udrželi čisté konto. Myslím, že jsme dnes předvedli bojovný, kolektivní výkon a po zásluze jsme zvítězili. Musím klukům poděkovat, všichni dnes zahráli výborně. Domácí hrozili především ze standardních situací. Doufám, že nás toto vítězství nakopne a pomůže nám do dalších zápasů. Je jen škoda, nesmyslného vyloučení našeho hráče v 90 minutě."



Sestavy


SK Hradec 1946
J. Janeček [-] - R. Straka [-] , O. Kiss [-] , T. Vozabule [-] , M. Liebel [-] - Š. Kundrata [-] , K. Výrut [-] (71. O. Lihm [-] ) , J. Hrdina ml. [-] - R. Lukášek [-] , P. Andrle [-] , J. Ibehej [-] (84. M. Douša [-] )

TJ Zdemyslice
J. Kotora [-] - V. Krňoul [-] , M. Jeslínek [-] , A. Monhart [-] (46. P. Česal [-] ) , R. Čimera [-] , J. Fiala [-] , T. Lang [-] (85. T. Zelený [-] ) , A. Polívka [-] , O. Rous [-] , T. Šilhánek [-] , M. Kysela [-]

ŽK: 32. P. Andrle , 51. T. Vozabule , 72. R. Straka , 75. R. Lukášek , 90. M. Liebel - 36. T. Lang . ČK: 90. T. Zelený .
Místo: Hradec. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - KAŠE Jiří (N), KYSELA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.