V. Frank 90.
1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První jarní body pro Stod


Branky


90. V. Frank - 55. M. Terber
0

Předenice se na jaře poměrně trápí a rozhodně nepředvádějí výkony z podzimní části. V domácím prostředí tak chtěly konečně zabrat a zničit hosty ze Stodu. Ten zažívá snad ještě horší jaro. Dva zápasy a dvě prohry to určitě nejsou ambice ex-krajského mužstva. Zápas nabídl vyrovnanou podívanou, branek bylo ale jen velmi málo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích

Úvod zápasu patřil Předenicím, kterým se dařilo hrát svou kombinační hru a dostávat se tím do šancí. Bohužel žádná z prvních akcí nepřinesla přesnou finální fázy. Ve dvacáté minutě přišla první velká šance Stodu. Tlustý ale pálil vedle. Následně se hrál na obě strany pohledný fotbal, ale branky ani žádné vážnější šance se diváci nedočkali. 

Konečně góly

Domácí se v druhém poločase ještě více snažili útočit, ale mizerná finální fáze nedovolovala dostat se do vedení. Postupem času tak Předenice začaly hrát více zbrkle a pouze nakopávaly balony. Naopak hosté se více dostávali do zakončení. V 55. minutě přišla první branka zápasu. Nepřesnou střelu hostujícího Bilika doběhl u čáry Michal Terber a téměř z nulového úhlu překonal Šatru. Domácí pak zatlačili Stod na jeho půlku a posílali jeden centr do vápna za druhým. Bohužel se jim smůla lepila na paty a všechny balony se odrážely k hostům. V závěru utkání, kdy už snad ani domácí nevěřili, že se na ně usměje štěstí přišla vyrovnávací branka. Po autovém vhazování přišlo přenesení míče na druhou půlku hřiště, kde stál osamocený Jan Mašek. Ten poslal centr do vápna, míč se odrazil k nohám Václava Franka a ten propálil vše co mu stálo v cestě. Předenice se tak dočkaly zaslouženého vyrovnání. 

Hostující brankář exceloval

Tomáš Poslední v brance hostů dokázal lapit tři z pěti penalt a zajistil tak hostům alespoň dva body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Předenice
Martin Bruml (hráč TJ Předenice): "Přijel k nám Stod a bohužel naše výkony nejsou takové jaké by jsme chtěli. Nehrajeme to na co jsme zvyklí a chybí nám produktivita. Tak jsme věděli, že musíme bojovat a zlomit to. Nečekal nás lehký soupeř. Stod má ve svých řadách šikovné kluky a to se potvrdilo. Podali jsme zatím nejlepší výkon na jaře, bohužel naše neschopnost dat gól nás stála tři body. Výkonem jsme Stod přehráli.

TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec (TJ Stod): "První poločas měly Předenice takovou mírnou převahu.Druhý poločas pro nás začal dobře a dostali jsme se do vedení. Domácí nás v posledních dvaceti minutách zatlačili. Bohužel jsme v poslední minutě náskok ztratili. Dva body bereme, mohli být sice tři ale před zápasem by jsme dva body brali."



Sestavy


TJ Předenice
M. Šatra [-] - J. Sloup [-] , J. Mašek [-] (65. T. Pech [-] ) , R. Jirák [-] , D. Procházka [-] , K. Mašek [-] (46. M. Bruml [-] ) - T. Kadlec [-] , P. Kvídera [-] (46. D. Kasl [-] ) , V. Frank [-] , T. Fořt [-] - J. Bernášek [-] (46. J. Mašek [-] ) -

TJ Slavoj Stod
T. Poslední [-] - M. Terber [-] (90. D. Fišer [-] ) , O. Kastelic [-] (85. M. Liebl [-] ) , R. Špot [-] (72. J. Antoš [-] ) , P. Vlk [-] , T. Tlustý [-] , D. Lihm [-] , P. Bilik [-] , F. Höfler [-] , R. Snášel [-] , K. Vodička [-] (34. V. Rataj [-] )

ŽK: 84. V. Frank .
Počet diváků: 81. Rozhodčí: KLIK Jiří - PLAMÍNEK Zdeněk, SLABÝ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.