L. Cempírek 44. (p.)
1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lovosice zažily jedenáctý penaltový rozstřel v sezóně


Branky


44. L. Cempírek (p.) - 11. M. Kočina
0

A pošesté byly úspěšné, z Kamenice si tak odvezly dva body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavel Vaněk zahodil penaltu

Fotbalisté České Kamenice doma hostili Lovosice. Zatímco hosté mohou být v klidu, domácí stále musejí myslet na zadní vrátka. Na podzim skončilo vzájemné utkání 2:2, penalty tehdy lépe zvládly Lovosice.

 

Domácí předčili hosty v důrazu, do vedení šly ale Lovosice. V 11. minutě se po standardní sitauci odrazil míč k Marku Kočinovi. Lovosický kapitán ho rychle po zemi uklidil k tyčce - 0:1. Hra byla poměrně vyrovnaná, každý chvilku tahal pilku.

 

Kamenice mohla vyrovnat. Aktivní Lukáš Cempírek byl ve vápně faulován. Následovala penalta, kterou ale Pavel Vaněk neproměnil. Bohužel pro domácí netrefil ani branku. Další dobré šance měli Mach, nebo Hodač. Leč bez brankového efektu.

 

Domácí se dočkali vyrovnání minutu před koncem poločasu. Cempírek byl ve vápně opět faulován, k penaltě se pak postavil sám postižený, který překonal Šafránka - 1:1.

 

 

Mysliveček dostal červenou

Po změně stran se hrál opět vyrovnaný fotbal. Domácí podržel pozorný Martin Vaněk, parádním zákrokem se blýsknul proti hlavičce Vochomůrky. Deset minut před koncem přišla pro domácí červená karta, tu dostal po druhé žluté kartě obránce Václav Mysliveček.

 

Za stavu 1:1 se tak o vítězi muselo rozhodnout v pokutových kopech.

Šafránek Lovosice podržel

Daleko větší zkušenosti s pokutovými kopy mají Lovosice. Z jedenácti pokusů v letošní sezóně pošesté vyhrály. Pomohl k tomu brankář Marek Šafránek, který chytil hned dvě domácí penalty. Za Lovosice sice ve čtvrté sérii selhal Hušek, v té páté ale rozhodl kapitán Kočina.

 

Česká Kamenice je na osmém místě, v dalším kole jede do Velkého Března. Lovosice jsou sedmé, o víkendu hrají doma s Libouchcem.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Česká Kamenice
Pavel Mokráček, trenér FK Česká Kamenice: "Je to zklamání, ztratili jsme dva body. Hlavně díky první půli. Tam jsme byli o chlup lepší. Ovšem nedali jsme penaltu, ještě teď nevím, proč jí kopal Pavel Vaněk. Po změně stran už to bylo vyrovnané. A penalty? Ty nám letos nejdou. Do konce sezóny musíme ještě dvakrát vyhrát, abychom byli v klidu."

ASK Lovosice
Roman Podrazil, trenér ASK Lovosice: "Dva body beru, jsou po nás po tom průběhu zlaté. Domácí hráli hodně tvrdě, rozhodčí jim to moc nepískal. Myslím si, že jsme byli o chlup lepší. Ovšem v poslední době nám moc dobře nehrají křídla. A na našem herním pojetí je to znát."



Sestavy


FK Česká Kamenice
M. Vaněk [-] - V. Mysliveček [-] , J. Kozelek [-] , P. Vaněk [-] - M. Švanda [-] , M. Mach [-] , J. Šimek [-] (88. P. Vondrka [-] ) , J. Lehký [-] (55. J. Šimek [-] ) - A. Hodač [-] , L. Cempírek [-] , F. Černý [-] (46. M. Mandys [-] )

ASK Lovosice
M. Šafránek [-] - J. Vochomůrka [-] , V. Krpeš [-] , M. Culek [-] (67. J. Hušek [-] ) , T. Durček [-] , M. Suchý [-] , R. Espinosa [-] , M. Zdvořák [-] , B. Baborák [-] (67. J. Kovařík [-] ) , M. Kočina [-] , J. Drbal [-]

Hráči zápasu: M. Mach - M. Šafránek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Maleček Martin - MENŠÍK Jaroslav, HOLLY Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.