3:1
(1:0)
78. L. Seman
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

10.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žíželice na bodový zisk nedosáhly


Branky


37. D. Kobera , 72. D. Šmok , 90. P. Zurko - 78. L. Seman
0

Přečtěte si reportáž z utkání od Jaroslava Feciškanina.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V zápase týmů, které by rády pohybovaly v poklidném středu tabulky, bez nějakých významnějších vystresovaných jarních duelů v souboji o záchranu v soutěži okresního přeboru, se jako první dokázali prosadit domácí fotbalisté FK Kozly. Necelých deset minut před odchodem do šaten jejich snahu zúročil ve vedoucí branku utkání Daniel Kobera – 1:0. 

 

Žíželičtí i po návratu z kabin měli snahu vývoj zápasu zvrátit na svou stranu popřípadě aspoň dovést do remízového konce, aby si před svým sokem udrželi náskok šesti bodů i po závěrečném hvizdu rozhodčího Davida Šnídla. Dvěmi čerstvými hráči z lavičky náhradníků posílili svůj záměr v tomto ohledu, ale co naplat, v 72.min druhý gól v zápase slavily opět domácí, konkrétně zásluhou Daniela Šmoka. 

 

Teprve 12 minut před koncem zápasu se prosadily i Žíželice. V oficiálním zápise o utkání je sice jako střelec uveden Lukáš Seman, který jen těsně před tím na trávníku nahradil svého staršího bratra Ladislava. Ve skutečnosti to byl však druhý z jejich střídajících hráčů Petr Votík, který svůj tým úspěšným zásahem vrátil zpět do hry a jehož zásluhou byl rozdíl ve skóre opět jednogólový - 2:1.

 

Veškerá následná snaha o vyrovnání však vyšla vniveč, naopak v 90.min. zasadil definitivní úder hostujícímu týmu další ze střídajících hráčů, ale tentokrát v dresu domácího FK Petr Zurko a upravil tak stav na konečných 3:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Žiželice
Jaroslav Feciškanin, administrátor TJ Žíželice: „ Našim cílem bylo vybojovat přinejmenším jeden bod na hřišti nováčka soutěže, před touto sezónou sestupivšího z krajské soutěže 1.B třídy. Jak se později ukázalo, šance určitě k tomu byly. Bohužel domů odjíždíme s prázdnou, bez bodového zisku. Tabulka se po tomto kole lámala, o postup si to rozdá s největší pravděpodobností některý z první trojice klubů, které od sebe dělí pouhé dva body. Do bojů o účast v nejnižší krajské soutěži však bude chtít zcela jistě zasáhnout i další trio, které jim dýchá na záda s menším odstupem pěti-šesti bodů na momentálně vedoucí Černčice. Na pozici od sedmého po jedenácté místo následuje pětice týmů, které mezi sebou dělí dokonce pouhý jeden jediný bod. Právě v této společnosti se budeme snažit udržet,abychom se vyhnuly nepříjemným jarním bodům o záchranu. Ta by se měla týkat zejména poslední trojice mančaftů, na které v tuto dobu máme k dobru dvě kola před koncem podzimní části sezóny tři, čtyři, respektive 6 bodů. Při letošní nebývalé vyrovnanosti a případné jakékoliv delší dobu trvající herní a potažmo výsledkové krizi však i nám hrozí výše zmíněné starosti. Jak už jsem předeslal minule, každý bodík, získaný do tabulky, může mít cenu zlata. V tomto ohledu musíme napnout své úsilí, abychom po předchozích dvou velmi úspěšných sezónách hráli důstojnou roli i v blízké budoucnosti. “



Sestavy


FK Kozly
L. Kešner [-] - T. Hemiš [-] , O. Perlík [-] (72. P. Zurko [-] ) , L. Bandry [-] , D. Kobera [-] , J. Šulc [-] , D. Gabriš [-] , M. Káš [-] , D. Šmok [-] , J. Žák [-] , L. Müller [-]

TJ Žiželice
A. Kvapil [-] - M. Soukal [-] , M. Oppel [-] , M. Panský [-] , R. Bašus [-] - J. Blacha [-] (46. P. Votík [-] ) , L. Dormišev [-] , L. Kestřánek [-] , P. Zuščík [-] - L. Seman [-] (72. L. Seman [-] ) , M. Veselý [-]

ŽK: 35. L. Müller , 67. T. Hemiš , 74. D. Šmok .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Šnídl David - VESELÝ Václav (N), KOČKA Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.