Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Nový Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunín rozhodl ve druhé půli


Branky


0

V příjemném sobotním odpoledni jsme přivítali,na domácím hřišti,tým z Kunína.Je to velmi zkušený tým,který těží z dlouholeté sehranosti svých klíčových hráčů.Před touto sezónou navíc posílili na brankářském postu.Výsledky tohoto týmu v této sezóně,dávaly tušit,že nás nečeká vůbec lehké utkání.Náš tým v téměř kompletní sestavě (chyběli bratři Barvíkové) a na lavičce s Lukášem Hajníkem.Výborným hráčem let minulých,který se po několika letech vrací na zelený trávník !   

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 V první šanci zápasu se ocitli hosté.Běžela 3.min.a hráč hostí se objevil před brankářem Hruškovským.Jeho pokus o lob Hruškovský s přehledem chytá.V 9.min. Hric vysunul Krupu,který se zasekávačkou zbavil obránce a přihrávkou pod sebe našel na hranici šestnáctky naběhnutého Kocurka.Jeho střela z nadějné pozice ale letěla nad branku soupeře.V 20.min. se zrodila akce předcházející naší brance v soupeřově síti.Míč na levé straně útočné poloviny vybojoval Škorňa.Ideálně naservíroval Krupovi,který šel sám na brankáře hostí.Při jeho pokusu o kličku jej gólman Kunína fauloval a sudí nekompromisně ukázal na značku pokutového kopu.Exekuce se ujal kapitán Chovaneček,který s přehledem proměnil 1:0.Bohužel,v 28.min. bylo vyrovnáno.Hostující útočník se po souboji s Velartem skácel k zemi jako podťatý a tuto hereckou vložku mu rozhodčí zbaštil i s navijákem.Výsledkem byl přímý kop z pouhých  osmnácti metrů od naší branky.Hostující hráč zakroutil míč do míst,kde náš Hruškovský nemohl být a bylo srovnáno 1:1.Po zbytek prvního poločasu se hrál vyrovnaný zápas,který se odehrával většinou mezi šestnáctkami obou týmů.Diváci tak již žádnou velkou šanci neviděli,a tak se mužstva rozešla na poločasovou pauzu ve smírném stavu.  

 

Do druhého poločasu již v našem týmu nenastoupil Hanzelka,který si obnovil zranění třísel a tak místo něj nastoupil na kraj levé obrany Pítr.Úvod druhého poločasu byl opět vyrovnaný a žádnému týmu se nepodařilo vytvořit si slibnou gólovou příležitost.Hostující tým se prezentoval důraznou hrou na hranici pravidel a postupem času si vytvořil územní převahu,kterou v 61.min.korunoval druhým gólem v naší síti.Dlouhý míč za naši obranu našel trestuhodně volného hráče hostí,který se řítil sám na našeho brankáře.Ten se rozhodl vyběhnout proti hráči,který ale přihrávkou našel ještě lépe postaveného spoluhráče,který s přehledem usměrnil míč do prázdné branky1:2.Další zásah do černého si hosté připsali v 67. min.Po rohovém kopu hostí si naběhl na centrovaný míč kapitán hostujícího týmu a nikým neatakován hlavičkou střílí třetí branku do naší sítě 1:3.Převahu týmu z Kunína vyjádřili hráčí jeho týmu v 74.min.kdy po chybné rozehrávce Velarta trefuje hostující hráč tyčku.Hned vzápětí se rozezvučelo břevno naší branky po hlavičce dalšího hráče hostí.V této fázi utkání byli hosté jednoznačně lepším týmem.Posledním zápisem do listiny střelců se prezentovali opět hostující hráči.To v 90.min.se po centru zleva trefil jejich "snajpr" počtvrté a upravil na konečných 1:4

 

zdroj text: http://www.fotbalstramberk.cz/



Ohlasy k zápasu


Kotouč Štramberk
vyjádření pro klubový web: Nadějný výsledek z prvního poločasu jsme nedokázali přetavit v bodový zisk.Naopak,v poločasu druhém,jsme vlastními chybami v obranné fázi pomohli soupeři postupně navyšovat skóre.Nutno podotknout,že to byl soupeř,který se prezentoval velmi kvalitním výkonem a jeho vítězství se počítá do kategorie těch zasloužených.Naši hráči se snažili a bojovali.Bohužel chyby v obranné fázi jsou mnohdy opravdu veliké.Tím nahráváme soupeři,který často nabídnuté šance využívá k vstřelení branek.Až se těchto neduhů naší hry dokážeme vyvarovat,budou naše výsledky podstatně pozitivnější ! Příští zápas hrajeme již ve středu 28.10.v 10.hod. na domácím hřišti.Soupeřem nám bude tým z Velkých Albrechtic




Sestavy


Kotouč Štramberk
P. Hruškovský [-] - J. Chovaneček [-] , P. Hric [-] , J. Hanzelka [-] (46. L. Pítr [-] ) , M. Velart [-] - M. Milich [-] (77. P. Svoboda [-] ) , A. Kocurek [-] (72. S. Matonoha [-] ) , J. Krupa [-] , R. Šimek [-] - M. Škorňa [-] , L. Lichnovský [-] (72. L. Hajník [-] )

Sokol Kunín
R. Šrom [-] - O. Svobodník [-] (52. P. Kašpar [-] ) , J. Raždík [-] , V. Sedláček [-] , V. Studený [-] - A. Masařík [-] , J. Šimek [-] , R. Mokrý [-] , V. Adamčík [-] - A. Bělůnek [-] (77. J. Šlahorek [-] ) , R. Kocián [-] (68. P. Kozúbek [-] )

ŽK: 24. R. Šimek - 54. A. Bělůnek , 56. R. Kocián , 72. R. Mokrý , 85. P. Kozúbek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TAKÁČ Tibor - KRIAK Zdenko, BOGÁR Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Kateřinice 19 55:22 49
2 Fotbal Studénka 19 58:23 47
3 FK PRIMUS PŘÍBOR 18 45:19 43
4 TJ Sokol Žilina 19 44:41 33
5 TJ Mořkov 19 36:34 33
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Lukáš Polónyi 24
2 Viktor Adamenko 17
3 Aleš Brtníček 17
4 Jakub Panák 14
5 Jan Šesták 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Lukáš Matula 52 57,8% 0
2 Jiří Klik 49 54,4% 0
3 David Kroupa 16 57,1% 0
4 Radek Hruška 13 31,0% 0
5 Venca Likeš 9 42,9% 0
Zobrazit celou tabulku