Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 16:00

3.kolo, Ústecký | Teplice | Okresní přebor, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Novosedlice doma zcela propadly.


Branky


0

První domácí utkání zvládly Novosedlice na jedničku, proboštovskou rezervu rozdrtily 6:2. I proto si další domácí představení našla cestu spousta fanoušků. Ti tentokrát odcházeli značně rozladění. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankář Senický neměl svůj den.

Novosedličtí to měli těžké, museli se obejít bez zraněného Vobeckého a distancované Vorla. I přesto si v první půli vypracovali šance, jenže mladý tým doplácí na nízkou produktivitu. Hostům situaci usnadnil brankář Senický, jenž si vybral dva slabší momenty. Nejprve podskočil balon a následně vyběhl zbytečně daleko ze své braky a Kostomlaty díky tomu vedly 0:2

Mladé družstvo domácích nenašlo morální síly k obratu

Po hodině hry už to bylo 0:3, Kostomlaty se vymanily z tlaku a po rychlém brejku udeřily. V 66. minutě vykřesal jiskřičku naděje Kulhavý, který se prosadil po rohovém kopu - 1:3. Novosedlice neměly co ztratit, tudíž všechny síly vrhly do útoku. Otevřených okének v defenzivě přibývalo, z čehož Kostomlaty vytěžily ještě dvě branky a po zásluze si odváží plný počet bodů.  



Ohlasy k zápasu


FK Novosedlice
Jan Leibl - FK Novosedlice: V první půli to byl koukatelný fotbal, na obou stranách bylo hodně šancí. Zlomily nás chyby našeho brankáře. Za stavu 1:3 už jsme se nedokázali pořádně semknout. Ukázalo se, že náš mladý tým na dospělý fotbal ještě není připravený. Soupeř dnes vyhrál zaslouženě.

FK Kostomlaty pod Milešovkou
Jindřich Stiller - FK Kostomlaty p.M.: Konečně máme první body. Za aktivní hru a krásné branky jsme si dnes výhru zasloužili!



Sestavy


FK Novosedlice
M. Senický [-] - V. Krunt [-] , P. Jaroš [-] (80. J. Leibl [-] ) , A. Mráz [-] , M. Vorel [-] , M. Svatoš [-] , D. Hromádka [-] , L. Mach [-] (67. S. Látal [-] ) , O. Kulhavý [-] , J. Vorel [-] , K. Mayerhöfer [-] (46. T. Hrubý [-] )

FK Kostomlaty pod Milešovkou
R. Jonáš [-] - R. Zeman [-] , M. Hänel [-] (73. A. Hänel [-] ) , K. Polák [-] (81. L. Albrecht [-] ) , L. Forni [-] , R. Zimmermann [-] , V. Beneš [-] , T. Malík [-] , R. Řeřicha [-] , P. Bláha [-] , B. Knotek [-]

ŽK: 33. L. Mach , 49. J. Leibl .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Milec Karel - BŮŽEK Karel, MRÁZ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.