Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 16:00

8.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběchleby opět bojovaly. Ale v deseti to prostě nejde...


0

Poslední tým tabulky opět nenastoupil kompletní. V Ohníči to nemohlo na body stačit...

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase nebylo co řešit

V Ohníči nastoupil tamní Baník proti Soběchlebům. I když nováček soutěže poslední dva zápasy prohrál, byl proti poslednímu celku tabulky favoritem. Soběchleby vybojovaly pouze dva body, dostaly jednoznačně nejvíce branek z celé soutěže a opět přijely pouze z deseti hráči.

 

Soběchleby opět musely vsadit vše na defenzivu. Bezbrankový stav však dlouho nevydržel, v 9. minutě se po pěkné akci trefil Filip Čechák. Jeden z nejlepších hráčů na hřišti pak skóroval i v 25. minutě, ve 34. minutě dával na 3:0 Václav Čechák.

 

Hosté sympaticky bojovali a i za nepříznivého stavu to nezabalili. Branky se ale do poločasu nedočkali.

Padlo dalších pět branek

Po změně stran se hrál prakticky bezstarostný fotbal. Ohníč kontroloval zápas, ovšem Soběchleby dál bojovaly. V 56. minutě si domácí diváci mohli počtvrté zakřičet gól, potěšil je dobře hrající David Císař.

 

V 65. minutě dosáhly Soběchleby čestného zásahu. Po individuální akci se prosadil Jan Řehák, brankář Kindl rozhodně neměl čisté svědomí. Domácí však drama nepřipustili, během pěti minut přidali další dva góly. Na 5:1 zvyšoval Jan Horák, šestou trefu Ohníče zaznamenal Dominik Čermák.

 

Skóre pak uzavřel soběchlebský Pavel Potměšil, jehož střílený centr skončil v domácí brance.

 

Ohníč se díky třem bodům posunul na sedmé místo, Soběchleby jsou poslední, jejich ztráta na předposlední Unčín narostla na pět bodů.

 

V dalším kole jede Ohníč do Svádova, Soběchleby vyzvou v důležitém souboji právě Unčín.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Ohníč
Jiří Křížek, předseda TJ Baník Ohníč: "Byla to zasloužená výhra, mrzí mě dvě inkasované branky. Obě byly laciné. Soupeř sice přijel v deseti, ale bojoval celý zápas. Kloubok dolů. Nám chybělo několik hráčů, měli jsme nový útok. Konečně se nám dařila hra po zemi, padaly i pěkné branky."

TJ Soběchleby
Jiří Kudža, útočník TJ Soběchleby: "Opět jsme nastoupili v deseti lidech. Snažili jsme se, ale nestačilo to. Ohníč vyhrál zaslouženě. My už vyhlížíme derby s Unčínem, ve kterém bychom rádi naplno bodovali."



Sestavy


TJ Baník Ohníč
O. Kindl [-] - M. Daněk [-] , P. Popp [-] (56. M. Skořepa [-] ) , F. Macháček [-] , J. Horák [-] - V. Čechák [-] , M. Mašata [-] (26. M. Lázslo [-] ) , T. Zoubek [-] (73. D. Weiner [-] ) , F. Čechák [-] (67. J. Brudna [-] ) - D. Císař [-] , D. Čermák [-] (72. A. Marko [-] )

TJ Soběchleby
E. Vrzák [-] - J. Kudža [-] , R. Možarivskyj [-] , M. Hendrych [-] , M. Pokorný [-] , J. Řehák [-] , J. Soukup [-] , P. Svoboda [-] , P. Potměšil [-] , A. Klinger [-]

ŽK: 25. F. Čechák , 38. F. Macháček - 22. J. Řehák .
Hráči zápasu: F. Čechák , D. Císař .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Klimpl Miroslav - KURILJAK Ivan, RŮŽIČKA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.