Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 13:00

5.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

8.0

Jídlo

7.0

Hrací plocha

10.0

Zázemí

7.0

Tisá po poločase zkolabovala


Branky


48. L. Vacovský , 60. L. Mach , 76. M. Sak (p.) , 83. L. Mach
0

Chlumec po změně stran nasázel Spartaku čtyři góly a poskočil na druhé místo!

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tisá držela nulu

Domácí, kteří mají nejlepší obranu v soutěži, nastupovali do utkání jako favorité. Tisá po výhře v prvním kole třikrát padla. A to při skóre 4:15.

 

V prvním poločase byl aktivnější Chlumec. Tisá se soustředila na obranu a domácí do vyložených šancí moc nepouštěla. Takže i když byli svěřenci Petra Škvora v úvodním dějství lepší, do kabin se šlo za stavu 0:0.

Chlumecké změny přinesly góly

Ve druhém poločase se hra Tisé úplně rozpadla. Chlumec, který poslal na hřiště tři nové hráče, udeřil už v 48. minutě. Po individuální chybě jednoho z hostujících hráčů si míč ve vápně našel Vacovský a uklidil ho do sítě. Domácí se dostali na koně a Tisá se začala dostávat do problémů.

 

Po hodině hry navíc Vacovský uvolnil Lukáše Macha, který neměl se zakončením problém - 2:0. V 76. minutě byl chlumecký kapitán Lukáš Mach faulován ve vápně. Následovala penalta, kterou proměnil Michal Sak.

 

Sedm minut před koncem pak uzavřel na konečných 4:0 střelou do prázdné branky opět Lukáš Mach. Chlumec tak stále inkasoval pouze tři branky a drží druhé místo v tabulce. Tisá je se třemi body dvanáctá.

 

V dalším kole hostí Tisá nováčka z Jiříkova, Chlumec čeká šlágr kola v Chuderově.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Chlumec
Petr Škvor, trenér TJ Chlumec: "Celý první poločas jsme měli jasně pod kontrolou. Nelíbilo se mi, že jsme byli málo kreativní a málo produktivní v koncovce. Soupeř zalezl v osmi před vlastní vápno a vyčkával. Do druhého poločasu jsme vystřídali tři hráče a hra se oživila. Soupeř nekladl odpor, výkon byl slušný, branek mohlo být daleko více."

TJ Spartak Tisá
Ivo Linhart, trenér TJ Spartak Tisá: "Předem musím konstatovat, že Chlumec vyhrál zaslouženě. Ale výsledek mě mrzí. První poločas nám dobře klapala obrana. Chtěli jsme v tom pokračovat i ve druhé půli, ale opak byl pravdou. Kupili jsme individuální chyby a Chlumec to trestal. Po první brance se dostal na koně a pak už kraloval. Měli jsme na začátku soutěže docela těžký los. Nyní přijdou na řadu soupeři, se kterými bychom měli bodovat."



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Červený Tomáš - DUŠÍK Zbyněk, HRUBÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.