3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 10:15

9.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Česká Kamenice vyrovnala v hodině dvanácté


Branky


46. R. Bereš , 55. M. Kočina - 12. M. Mach , 90. T. Marek
0

Lovosice si tak v sezóně vyzkoušely už šestý penaltový rozstřel.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lovosice vyrovnaly v nastaveném čase

Fotbalisté Lovosic zatím zažívají hodně podprůměrný podzim. Srážejí je hlavně hodně laciné góly, které dostávají. Česká Kamenice zažívá na své poměry docela podařenou první část sezóny, očekával se tak vyrovnaný fotbal.

 

A ten se dostavil, aktivnější byly Lovosice, ale Česká Kamenice hrála účelně. Hosté šli do vedení ve 12. minutě, kdy se po standardní sitauci trefil Martin Mach. Domácí se tlačili za vyrovnáním, ale i hosté měli své šance. Oba brankáři, jak domácí Šafránek, tak hostující Marek, chytali opravdu dobře.

Domácím se vyloučení nelíbilo

Vstup do druhého poločasu vyšel daleko lépe Lovosicím. Ve 46. minutě sice kamenická obrana odvrátila standardní sitauci, opakovaná střela Bereše ale přeci jen skončila v síti. Ve 49. minutě přišel pro domácí šok, když byl ve 49. minutě za faul rovnou vyloučen Matěj Walter. Domácí trenér Pavel Doležal se zlobil, hostující kouč Pavel Mokráček naopak souhlasil.

 

Lovosice se zatáhly, na tahu byla Kamenice. Jenže v 55. minutě hosté inkasovali. Po chybě celé obrany v čele s brankářem Markem totiž domácí dostal do vedení Marek Kočina.

 

Postupem času musela Kamenice více otevřít hru, Lovosice tak měly prostor na brejky. V závěru si Lovosice vytvořily tři obrovské šance, při té největší obešel Marčaník i brankáře, ovšem minul prázdnou branku.

 

A tak na druhé straně přišel trest. Hosté dostali v poslední minutě možnost kopat standardní situaci. K té se postavil střídající Tomáš Marek a vzápětí hostům vystřelil remízu a posunul utkání do penaltového rozstřelu.

Šafránek zajistil bod

V penaltovém rozstřelu zářil lovosický brankář Šafránek, který zneškodnil dvě penalty a vychytal Lovosicím druhý bod.

 

Kamenice je tak sedmá a v dalším kole hostí poslední Velké Březno, Lovosice jsou deváté a o víkendu hrají v Libouchci.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


ASK Lovosice
Pavel Doležal, trenér ASK Lovosice: "Myslím si, že hosté tady vytěžili z minima maximum. Vyloučení bylo hodně přísné a ovlivnilo to ráz utkání. Mohli jsme vyhrát, ale v závěru jsme nedali velké šance. Je to velká škoda. Musíme pracovat dál."

FK Česká Kamenice
Pavel Mokráček, trenér FK Česká Kamenice: "Podle mě je to zasloužená remíza, ten jeden bod jsme si zasloužili. Měli jsme k dispozici zkušenější kádr, který se vyrovnal domácím mladíkům. Když Lovosice v závěru nedaly stoprocentní šanci, v duchu jsem si říkal, že je to bude mrzet. A taky se stalo."



Sestavy


ASK Lovosice
M. Šafránek [-] - D. Walter [-] , B. Baborák [-] (88. M. Herold [-] ) , A. Marčaník [-] (90. O. Neruda [-] ) , R. Espinosa [-] , L. Klement [-] , M. Kočina [-] , J. Kovařík [-] , V. Krpeš [-] , M. Husar [-] , R. Bereš [-] (53. M. Zdvořák [-] )

FK Česká Kamenice
R. Marek [-] - P. Vaněk [-] (86. T. Marek [-] ) , J. Kozelek [-] (42. T. Tschakert [-] ) - J. Chmelík [-] , J. Šimek [-] , J. Mitruška [-] , M. Mach [-] , M. Švanda [-] - F. Černý [-] , B. Matulka [-] (86. T. Rosák [-] ) , A. Hodač [-] (66. P. Vondrka [-] )

ŽK: 49. M. Husar , 65. L. Klement . ČK: 49. D. Walter .
Hráči zápasu: M. Šafránek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Flade Jens - MOLLINGER Lukáš, DOUBEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.