0:5
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 16:00

8.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané derby? Ne, Jílové jasně dominovalo


Branky


21. M. Just , 56. M. Just , 74. M. Just , 86. M. Horyna , 88. J. Kolář
0

V souboji dvou tradičních soupeřů dostal Libouchec na domácí půdě tvrdou lekci.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevyhráli nad Libouchcem tři roky

Do Libouchce přijelo Jílové. Hosté byli podle tabulky favoritem, ovšem Libouchec v základní hrací době naposledy porazili v sezóně 2012/13.

 

Od prvních minut tak nějak bylo jasné, kdo je na hřišti lepší. Hráči Jílového byli aktivnější, rychle přistupovali ke svému soupeři a narušovali jeho rozehrávku. Tím se postupně dostávali do šancí. Do zaslouženého vedení šlo Jílové v 21. minutě. Domácí ztratili míč, Just prošel středem hřiště a zakončil - 0:1.

 

Do konce poločasu byli hosté lepší, ale skóre se před odchodem do kabin nezměnilo.

Co bylo klíčové? Vyloučení brankáře Pluhaře!

Pro další vývoj byla nakonec zásadní 52. minuta. Na domácí branku se řítil Bílek, brankář Pluhař vyběhl a před vápnem ho sestřelil. Následovala červená karta pro domácího brankáře, do branky šel hráč z pole. Navíc z následného trestného kopu se opět trefil Michal Just.

 

Libouchec chtěl vyrovnat a dal všechny síly do útokou. Odměnou mu postupně byly další tři branky ve vlastní síti. V 74. minutě dovršil hattrick Just, který tak snad konečně našel střeleckou formu z minulé sezóny.

 

Domácí pak dorazil v 86. minutě střídající Horyna a za další dvě minuty upravil na konečných 0:5 pro Jílové. Po šesti zápasech se tak z tříbodové výhry z derby radovalo Jílové, Libouchec totálně zklamal.

 

Jílové, momentálně na druhé místě, o víkendu hostí první Mojžíř. Libouchec se musí otřepat, napravit reputaci si může v Děčíně proti tamnímu Junioru.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Libouchec
Václav Slavka, hráč FK Libouchec: "Velké derby proti Jílovému jsme vůbec nezvládli. Už od první výkopu to bylo znát, nám se vůbec nedařilo. Po druhé brance, ve snaze alespoň vyrovnat, jsme vrhli vše do útoku a nechali si dát tři branky. Hosté byli výrazně lepší."

FK Jílové
Ondřej Barilla, trenér FK Jílové: "Byl to z naší strany jednoznačně nejlepší výkon v sezóně. Po celé utkání jsme byli lepším týmem a soupeře přehráli ve všech směrech. Nepamatuju, kdy jsme naposledy Libouchec porazili, za výhru jsem hodně rád. Je dobře, že se střelecky chytil Michal Just, jeho branky nám v této sezóně chyběly. Teď se však musíme vrátit zpátky na zem a dobře se připravit na první Mojžíř. S takovou chutí a nasazením bychom měli vstoupit do každého zápasu."



Sestavy


TJ Libouchec
T. Pluhař [-] - V. Slavka [-] , M. Kabát [-] , J. Černohorský [-] (68. L. Martinů [-] ) , R. Wild [-] , D. Kodet [-] (46. R. Němeček [-] ) , J. Novák [-] , M. Hejna [-] , L. Kučera [-] , M. Hammer [-] , V. Balog [-]

FK Jílové
J. Vosecký [-] - Z. Červenka [-] (83. R. Rangl [-] ) , S. Geletič [-] , F. Vait [-] , Z. Michalec [-] - J. Kolář [-] , T. Feledi [-] , A. Čermák [-] , J. Kudrna [-] (78. T. Farkaš [-] ) - V. Bílek [-] (72. M. Horyna [-] ) , M. Just [-]

ŽK: 44. M. Hejna , 71. J. Novák - 36. Z. Červenka . ČK: 52. T. Pluhař .
Hráči zápasu: A. Čermák , M. Just .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Dvorský Vojtěch - MÍČ Vojtěch, HOLLY Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.