Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 17:00

14.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězství s hořkou příchutí sestupu


Branky


6. P. Ruml , 42. P. Ruml , 84. P. Ruml - 9. J. Roman , 15. J. Roman ml. , 52. P. Špicar , 67. L. Novotný
0

Milíčeves byla před tímto zápasem již jistým sestupujícím. Mladé Buky v případě vítězství a prohry Libáně, ještě mohly v záchranu doufat. Jenomže se tak nestalo a tak dnešní zápas byl pro oba celky posledním v 1. B. Třídě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se oba celky trefily dvakrát

Celý první poločas, se brankově odehrával jako na houpačce. Domácí se brzy ujali vedení brankou aktivního Rumla. Jenomže o tři minutky později hosté kontrovali a Roman Jakub srovnal na 1:1. A po čtvrthodince hry to bylo již 1:2. To druhou branku hostí přidal Roman Jiří a hosté vedli. Domácí se snažili o vyrovnání a povedlo se jim to až těsně před koncem poločasu, druhou brankou Rumla.

Druhý poločas i celý zápas vyhráli hosté

Tentokrát to byli hosté, kteří se ujali vedení 2:3 po brance Špicara v 52.minutě. Hrál se vyrovnaný fotbal, kde spíše více útočilo, než bránilo. Domácí se opět snažili o vyrovnání, ale byli to hosté, kterým se povedlo odskočit na rozdíl dvou branek. Na 2:4 zvýšil Novotný. Jiskřičku naděje pro domácí vykřesal v 84.minutě svou třetí brankou Ruml. Hosté, ale vítězství uhájili a zápas vyhráli o jednu branku.



Ohlasy k zápasu


FC Mladé Buky
Pavel Hrubeš - Sekretář Mladých Buků: Vyrovnané utkání s velkým množstvím gólů. Náš poslední zápas v 1.B třídě.

FC VTJ Milíčeves
Zdeněk Špicar - Vedoucí družstva Milíčevse: Říká se konec dobrý, všechno dobré. Bohužel pro nás to před ním dobré nebylo.



Sestavy


FC Mladé Buky
J. Vataha [-] - J. Spurný [-] , .. Zajíček [-] , D. Kvíčala [-] , .. Brhel [-] - M. Tamchyna [-] , F. Pavlis [-] , L. Doležal [-] (38. A. Posejpal [-] ) , M. Štěpánek [-] - .. Vlasák [-] (64. M. Kutík [-] ) , P. Ruml [-]

FC VTJ Milíčeves
R. Adamec [-] (46. M. Bursa [-] ) - M. Roman [-] (64. V. Havelka [-] ) , L. Novotný [-] , M. Havránek [-] , J. Roman ml. [-] - T. Berný [-] , J. Rejha [-] , P. Špicar [-] , L. Valtera [-] (73. M. Marhan [-] ) - J. Roman [-] , J. Březský [-]

ŽK: 89. F. Pavlis - 30. J. Roman .
Hráči zápasu: P. Ruml - J. Roman .
Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku