Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

11.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudník pořád jede na vítězné vlně


Branky


0

Rudník se v posledních kolech rozehrál a vyhrává jeden zápas za druhým. Tentokrát to odskákaly Mladé Buky sedmibrankovým přídělem. Je vidět, že Rudník to se záchranou myslí vážně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase dvě branky Havránka

Rudník do zápasu vlétl jako uragán a již ve třetí minutě vstřelil první branku Havránkem. Když  v 11.minutě zvýšil na 2:0 Etflaiš, tak bylo vidět, že domácí tento zápas nemůžou prohrát. Hostům nepomohlo ani několikanásobné střídání. Ve 40.minutě se trefil Havránek a zvýšil na 3:0. Do kabin se šlo s třígólovým náskokem domácích a vypadalo to, že na druhý poločas se těší pouze domácí.

Další čtyři góly ve druhém poločase dovršily debakl hostí

Druhý poločas začal ještě lépe jako ten první. Po deseti minutách hry, se roztrhl brankový pytel. V průběhu sedmi minut vstřelili domácí hostům tři branky Brožem, Čápem a Hylmarem a bylo vystaráno. V 74.minutě uzavřel skóre utkání Čáp na hrozivých 7:0. Gólů mohlo být ještě víc, ale domácí se předháněli v zahazování šancí. I přesto jede Rudník na vítězné vlně a vyhrál již čtvrtý zápas po sobě. Dokonce se dotáhl na svého dnešního soupeře v tabulce na jeden bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Rudník
Pavel Cerman - trenér Rudníku: Z naší strany velmi dobré představení. Zodpovědný přístup, bojovnost a i hezké fotbalové momenty. Člověk se neubrání představě, jaké by byly naše výsledky, kdyby kluci i občas trénovali. Vynikající paní rozhodčí.




Sestavy


TJ Rudník
M. Vachek [-] (74. D. Fišer [-] ) - J. Štemberka [-] , R. Hylmar [-] (72. J. Parasič [-] ) , T. Václavík [-] , L. Etflaiš [-] (53. J. Kováč [-] ) - .. Havránek [-] , M. Brož [-] , M. Hloušek [-] (64. T. Jebavý [-] ) , T. Svoboda [-] - J. Prívara [-] (76. O. Putrovec [-] ) , J. Čáp [-]

FC Mladé Buky
M. Engler [-] - .. Zajíček [-] , M. Liška [-] (16. .. Poznar [-] ) , D. Kvíčala [-] , .. Vlasák [-] (13. J. Bečka [-] ) - P. Hrubeš [-] , F. Pavlis [-] , D. Voňka [-] , .. Kahoun [-] - .. Machalík [-] (32. J. Spurný [-] ) , P. Ruml [-]

Hráči zápasu: L. Etflaiš , R. Hylmar - F. Pavlis .
Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku