0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj obran vyzněl lépe pro Nezbavětice


Branky


0

Střet dvou mužstev z dolní části tabulky nabídl urputný fotbal bez vyložených šancí. Soběkury, které prozatím nastřílely v soutěži pouze sedm branek, nakonec doma proti Nezbavěticím nezískaly ani body, když prohrály nejtěsnějším možným rozdílem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka Pavelky gólové hody nerozpoutala

Začátek zápasu přesto začal pro fanoušky ofenzivního fotbalu nadějně, když se v deváté minutě prosadil hostující Jan Pavelka. Hráč Nezbavětic se dostal k odraženému balonu a následně využil vyběhnutí brankáře Löscha, jehož nádherně přehodil. Od té doby už ale začali mít radost vyznavači opačného stylu kopané, kdy se hra odehrávala převážně ve středu pole bez žádných příležitostí. 

Gól z ofsajdu neplatil, skóre se proto nezměnilo

I po pauze byla k vidění hodně usilovná kopaná, v níž hosté hráli, to co potřebovali, a v poklidu drželi své jednobrankové vedení. Navíc se jim povedlo ještě skórovat, ale branka nebyla uznána kvůli správně odpískanému ofsajdu. Jinak se žádné nebezpečí v brankovišti již neuskutečnilo, kromě jednoho zbloudilého centru, jenž proletěl malým vápnem. Hosté proto nakonec ukopali vítězství. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Soběkury
Radek Duchek: Byl to vyrovnaný zápas s pár šancemi na obou stranách. Rozhodla ho střela z půlky hřiště, což vystihlo úroveň utkání (úsměv). Bohužel v našem případě je to o obrovské marodce, která už čítá osm lidí. Proto je třeba hledat pozitiva, především v tom, že se stále scházíme i s lidmi na střídání a zahrají si kluci, co tolik nehrají. Především pro naše dva mladíčky je to super příležitost. Hlavním cílem bude dohrát poslední dvě kola v jedenácti lidech a na jaro už snad klukům ty sádry sundají.

SK Nezbavětice
Libor Sedlák: S vítězstvím jsme samozřejmě spokojení. Bylo to takové utkání bez šancí, která rozhodla jedna branka.



Sestavy


TJ Sokol Soběkury
P. Lösch [-] - J. Turek [-] , R. Duchek [-] (46. L. Turek [-] ) , J. Bešta [-] , M. Oberdörfer [-] , J. Valíček [-] , T. Vlach [-] , D. Marek [-] , M. Naar [-] , L. Bedenk [-] , J. Hajšman [-] (72. Z. Vlach [-] )

SK Nezbavětice
P. Šebek [-] - J. Koubek [-] , V. Tomana [-] , V. Šebek [-] (70. O. Kail [-] ) , T. Zikmund [-] , J. Sladký [-] , V. Bouda [-] , T. Kosnar [-] , T. Hofrajtr [-] , L. Sedlák [-] , J. Pavelka [-]

ŽK: 65. M. Naar , 80. L. Bedenk - 80. J. Pavelka , 89. O. Kail . ČK: 89. L. Bedenk .
Počet diváků: 37. Rozhodčí: Němec Michal - ŠESTÁK Zdeněk (N), BEŠŤÁK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.