2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:30

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný duel rozhodly až penalty, v nichž byli úspěšnější Mantovští


Branky


0

Příliš nezáživné utkání přineslo s minimem šancí přineslo nakonec jednu branku na každé straně. Bonusový bod v pokutových kopech shrábli fotbalisté domácího Mantova 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obě mužstva se prosadila

Utkání začalo opatrně a hned po rozehrání to vypadalo, že soupeři budou čekat, co předvede ten druhý. Již ve třetí minutě dostaly Soběkury možnost zahrávat standartku z blízkosti velkého vápna a Jindřich Bešta posadil balon na hlavu Martina Klímy, který hlavou poslal hosty do vedení. Poté převzal iniciativu Mantov, lépe kombinoval a zatlačil svého protivníka. Hosté bránili v bloku a občas se vydávali do brejků. Jeden z nich neproměnil Jaroslav Valíček a druhý Tomáš Vlach. Mantov byl většinu poločasu lepší, ale jeho pokusy byly většinou z velké vzdálenosti a brankáře příliš neohrozily. Ve 26. minutě ale hosté nedokázali na dvakrát odvrátit balon z vápna a Daniel Tichý vyrovnal hezkou střelou. Vyrovnávala se i hra na hřišti a do konce poločasu to byl spíš boj o střed pole.

Soběkury mohly rozhodnout, ale branku nevstřelily

Druhý poločas pokračoval jako konec prvního. Vyrovnaná hra. Mantov ustoupil od kombinační hry a začal míče nakopávat, což hostům vyhovovalo a většinu jich sebrali jejich obránci. Velké šance si Soběkury vypracovaly ze standardních situací. Po centru Jindřicha Bešty hlavičkoval Martin Klíma z podobné pozice jako při úvodním gólu zápasu tentokrát ale minul, neuspěl ani Martin Oberdörfer. Největší příležitost Soběkur měl pět minut před koncem Tomáš Vlach, který se řítil sám na brankáře, jeho zakončení nemělo ale razanci a gólman ho bez problémů vychytil. 

V penaltách se usmálo štěstí na Mantov

Fotbalová loterie v podobě pokutových kopů vyzněla lépe pro Mantovské, kteří měli lepší střeleckou mušku a vybojovali bonusový bod. 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Mantov
Luboš Housar - asistent trenéra: Náš výkon byl vlažný, chybělo nám daleko větší nasazení a bojovnost. Ani jeden tým neměl vyložené šance, utkání se po většinu času odehrávalo od velkého k velkému vápnu a zde vše většinou končilo.

TJ Sokol Soběkury
Radek Duchek: Bod z tohoto utkání bereme. S tím naším lazaretem je to dobrý výsledek s tak kvalitním týmem, jaký Mantov letos má. Bylo to trošku vyhecované. Sem tam nějaký ostřejší zákrok, občas nějaký ostřejší výraz, ale pan rozhodčí si s tím v pohodě poradil. Alespoň se lidi nenudí, když už nevidí pohledný fotbal. Už se trošku těšíme až skončí podzim, klukům sundají sádry a podobně a na jaře snad budeme kompletní.



Sestavy


TJ Baník Mantov
D. Míka [-] - J. Janouškovec [-] , M. Janeček [-] , L. Marek [-] (81. T. Rehák [-] ) , J. Dráždil [-] , S. Dobiáš [-] - J. Machač [-] , D. Tichý [-] , J. Hrubý [-] - A. Ulč [-] (81. T. Korba [-] ) , P. Šmrha [-] -

TJ Sokol Soběkury
P. Lösch [-] - J. Bešta [-] , M. Klíma [-] (76. Z. Vlach [-] ) , M. Oberdörfer [-] , J. Valíček [-] , T. Vlach [-] , T. Kysilka [-] , L. Turek [-] , M. Naar [-] , L. Bedenk [-] , J. Hajšman [-]

ŽK: 50. J. Dráždil - 22. M. Klíma , 41. L. Bedenk .
Hráči zápasu: D. Tichý - M. Klíma .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Křen Jiří - KOLÁČEK Karel (N), ŠESTÁK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.