Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 14:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoké utkání ukočírovali lépe fotbalisté Hradce


Branky


0

Hned osm branek bylo k vidění na hřišti hradeckého B-týmu v utkání proti Líšiné. Hosté se sice brzy ujali dvougólového vedení, ale zároveň hráli už po čtvrt hodině hry o deseti, když byl za nesportovní chování vyloučen Větrovský. Hradec poté využil výhody, která znamenala i více fyzických sil v pořádném horku, a dovedl duel do vítězného konce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta nahlodala hostující naděje

Fotbalisté Líšiné vstoupili do utkání velmi dobře, když se po deseti minutách hry ujali vedení. Přesně do černého po pěkné akci zamířil Lukáš Bauer. Domácí mezi tím neproměnili dvě příležitosti, ale zlom zápasu přišel ve 14. minutě, kdy za nesportovní chování v podobě urážek putoval do sprch hostující Větrovský. Další gól přesto padl znovu do domácí sítě. Bauerovu střelu dorazil do sítě pozorný Miroslav Pivoňka. Následně ale již začali střílet začali pálit ostrými domácí. Kodurova střelu vyrazil gólman pouze k Matěji Doušovi, jenž měl poté před sebou již jednoduchou práci.  Poté úřadovali střelci z velké dálky, když se úspěšně z hranice pětatřiceti metrů trefili Marek Liebl a Luboš Kadera.  

Líšiná ještě zabojovala, více sil měli ovšem domácí fotbalisté

V deseti hrající Líšiná ještě nesložila ve druhém poločase své zbraně. Po chybě domácího stopera se povedlo vyrovnat na 3:3 Miroslavu Pivoňkovi. Poté ale domácí využili toho, že měli vícce fyzických sil než soupeř a dvakrát udeřili po rychlých akcích, na jejichž konci byl pokaždé Matěj Douša, který tak završil hattrick. Utkání bohaté na góly vyšlo proto nakonec lépe pro fotbalisty Hradce B. 



Ohlasy k zápasu


SK Hradec 1946 B
František Mareš: Jsem samozřejmě spokojený s výsledkem prvního utkání v sezoně. Nám samozřejmě pomohlo vyloučení soupeře, po němž jsme hráli prakticky celý zápas v početní výhodě, což se projevilo převážně ve druhé půli, kdy přece jenom soupeři o něco více docházeli v horku fyzické síly než nám. To byl asi hlavní důvod našeho vítězství.

TJ Sokol Líšina
Libor Reidl: Bohužel průběh zápasu znatelně ovlivnila červená karta, kterou jsme zbytečně dostali po patnácti minutách hry. Kluci sice následně bojovali a s jejich výkonem jsem spokojený, ale nicméně nás tato zbytečná minela Větrovského stála utkání. Ve druhé části jsme sice ještě dokázali vyrovnat, ale více sil na dohrání zápasu jsme už v sobě nenašli.



Sestavy


SK Hradec 1946 B
T. Poslední [-] - T. Dufek [-] , M. Loritz [-] (26. Š. Kundrata [-] ) , M. Liebel [-] , L. Varga [-] (30. M. Šťastný [-] ) , L. Kadera [-] - T. Behenský [-] , J. Kaplan [-] , J. Hrdina st. [-] , S. Calpak [-] - M. Douša [-]

TJ Sokol Líšina
J. Jarošík [-] - M. Pivoňka [-] (80. M. Kloversa [-] ) , R. Šmrha [-] (77. L. Kloversa [-] ) , R. Zahoř [-] , J. Černý [-] (36. V. Pavlík [-] ) , Z. Větrovský [-] , L. Bauer [-] , J. Schejbal [-] , Z. Tříska [-] , V. Štverák [-] (49. Z. Hrdonka [-] ) , T. Benda [-]

ŽK: 33. Š. Kundrata , 40. M. Šťastný - 14. Z. Větrovský , 35. J. Černý , 40. L. Bauer . ČK: 14. Z. Větrovský .
Hráči zápasu: M. Liebel , M. Douša - J. Schejbal .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - KAŠE Jiří (N), BERKA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.